29.08.2023
Ella Chistol si sotul sau, Andrei au implinit 10 ani de casatorie! Bloggerita a publicat pe social media imagini din ziua nuntii lor - FOTO/VIDEO

De 10 ani, Ella Chistol este o sotie fericita si implinita. La data de 28 August 2013, bloggerita si-a unit destinul cu partenerul ei de viata, Andrei Chistol.

Pe contul ei de Instagram, Ella a decis sa distribuie cateva amintiri. „Astazi 28.08.2023 avem 10 ani de la cununie si inscriere, dar am uitat si noi. O sa ne felicitati pe 7 septembrie la nunta. Noi ne-am cununat si inscris pe 28 august la Chisinau si am sarbatorit nunta peste cateva zile la nord”, a mentionat aceasta in descrierea unei fotografii in care apar cei doi.

Valerie Lungu si iubitul ei au fugit de caldurile de acasa! Cuplul este in vacanta in Islanda - FOTO/VIDEO

De asemenea, Ella a lasat un mesaj si intr-un InstaStory: „Peste 2 ani de la nunta, in 2015 am inceput a duce blog pe insta, pana atunci eram super activa pe odnoklassniki. Eu si pe atunci eram cu un fel de reels-uri cu efecte”.

Bloggerita a publicat si cateva secvente video din ziua nuntii, iar in descriere a mentionat: „Va zic ca de pe atunci eram cu treceri enigmatice”.

Cum te imbraci la nunta ca invitat! TOP 5 idei de la stilista Alina Caraus pentru femeile care nu vor sa poarte rochii - FOTO

Aceasta a mai publicat si o alta secventa din timpul intrarii sale la bratul tatalui sau.

Mihaela Chistol, cunoscuta in mediul online ca Ella Chistol, este o bloggerita din Republica Moldova cu o comunitate de peste 280 de mii de urmaritori. Aceasta este casatorita cu Andrei Chistol si impreuna ei au doua fete, Andreea si Emma.

Ludmila Adamciuc - schimb de replici pe pagina sa de Intagram! Vezi ce mesaj a publicat bloggerita - FOTO

Articole din aceeasi categorie