29.08.2023
Diana Ballerini - spune lucrurilor pe nume! In ce relatii a ramas femeia de afaceri cu fostul sot - FOTO

Internautii au fost receptivi dupa ce Diana a publicat casetuta cu intrebari si i-au adresat acesteea mai multe intrebari legate de fostul sot.

Unul dintre internauti a intrebat-o pe femeia de afaceri care erau lucrurile si situatiile care o faceau nefericita pana la divort, iar Diana a marturisit: „Eu am crescut, evoluat, schimbat. Deja nu ma mai inspira ca barbat, nu-l mai vedeam barbatul cu care vreau sa traiesc zi de zi si nu mai aveam nici atractie sexuala. Totul devenise pasiv si toxic. Nu e vina lui sau a mea, asta este evolutie si este normal si sanatos”.

Irina Rimes a dat lovitura din nou! Interpreta a lansat piesa „Gelos”: „Te face sa simti fiecare cuvant si iti ramane in minte” - VIDEO

Aceasta a fost intrebata si in ce relatie a ramas cu fostul sot: „Suntem in relatii ok! E liniste si pace avem un copil impreuna care trebuie crescut in armonie”.Diana a mai raspuns si la intrebarea daca ar apela la serviciile lui intr-o buna zi, la care ea a raspuns: „Nu, nu as apela niciodata”.

Despre divort cei doi soti nu i-au comunicat nimic inca fetitei lor, un urmaritor i-a scris Dianei cum ca Marco ar fi spus ca Iris stie de divort, Diana a mentionat ca: „Iris nu stie nimic, eu am avut grija ca ea sa nu afle de nicaieri decat de la mine. In zilele urmatoare ii voi comunica si despre acest fapt”.

Se pare ca Diana este indragostita, in ultimele sale postari aceasta a anuntat ca este cineva in viata sa. Internautii au venit cu mai multe intrebari legate de acest subiect. Una din ele a fost daca nu e prea devreme pentru o alta relatie, spuneai ca nu iti doresti inca, la care Diana a mentionat: „Nu as spune ca este o relatie, nu am asteptari, nu am facut promisiuni. Totul a venit de la sine si foarte spontan. Timpul isi face treaba”.

Jade din „Clona” a descoperit elixirul tineretii! La 47 de ani, actrita Giovanna Antonelli arata impecabil - FOTO

Internautii i-au scris Dianei sa povesteasca mai multe despre noua relatie, aceasta a dezvaluit: „Fetelor nici eu nu stiu la moment ce se intampla. Totul e tare spontan si prea frumos, dar las timpul sa decida”.

Colaborare neasteptata! Suzana Popescu va lansa o piesa impreuna cu Johy Davis. Primele imagini de la filmarile videoclipului - FOTO/VIDEO

Un abonat a intrebat femeia de afaceri daca exista cineva in viata acesteia sau vrea sa demonstreze ceva fostului, Diana a raspuns: „Viata mea e frumoasa sa o pierd demonstrand cuiva ceva. Ma impart cu comunitatea mea si vreau ca multe femei sa inteleaga ca viata continua si mai frumos”.

Diana Ballerini este o femeie de afaceri. Aceasta a divortat recent de antreprenorul italian Marco Ballerini. Cei doi au impreuna o fiica, Iris. Femeia de afaceri mai are un fiu din prima casatorie, pe nume Gabriel.

E fata sau baiat? Sora cea mare a lui Emilian Cretu a aflat sexul viitorului ei copil. Vezi ce petrecere deosebita a organizat Maria - VIDEO

Articole din aceeasi categorie