29.08.2023
„Copilaria nu a fost usoara”! Iuliana Beregoi, despre problemele cu care s-a confruntat la inceputul carierei, dar si cum se intelege cu parintii ei

Iuliana Beregoi a cunoscut succesul de la o varsta frageda, insa a trecut prin momente neplacute. Cantareata a marturisit abia acum cu ce s-a confruntat!

Iuliana Beregoi este o cantareata de succes si are o cariera infloritoare, la nici 20 de ani. Cu toate acestea, pentru a atiunge culmile succesului, artista a trecut prin multe momente neplacute si s-a confruntat cu foarte multe prejudecati, chiar din partea rudelor.

Abia acum a dezvaluit cum a fost inceputurile sale in industria muzicala si eforturile pe care le-a depus pentru a realiza ceea ce si-a dorit dintotdeauna. Iata marturisirile neasteptate facute de vedeta!

Problemele cu care s-a confruntat Iuliana Beregoi 

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai apreciate cantarete din Republica Moldova si Romania. Ea a devenit cunoscuta in urma cu mai multi ani, iar majoritatea copiilor au fost fascinati de muzica ei, multi ajungand chiar sa o idolatrizeze. Ajunsa la 20 de ani, artista se poate lauda cu un succes colosal, mai ales ca a inceput sa aiba colaborari cu artisti de top, iar cantecele ei au ajuns in trending la scurt timp.

Cu toate acestea, pana sa ajunga la aceste performante, drumul ei spre cariera dorita a fost presarat si cu momente neplacute. Frumoasa blondina s-a confruntat adesea cu prejudecati si critici, care au venit chiar din partea rudelor. 

Ludmila Adamciuc - schimb de replici pe pagina sa de Intagram! Vezi ce mesaj a publicat bloggerita - FOTO

„La mine copilaria nu a fost usoara, nu neaparat copilaria cat familia. Erau stabili ce tine de bani, adica nu aveau foarte multi bani sa investeasca in mine, dar pana la urma au tras de ei si de mine si au facut tot ce le-a stat in puteri. Tata a avut cateva momente in care vedea ca trec anii si nu ajung acolo unde mi-am propus. Mai avea rabdare, dar erau cativa oameni din familie care ziceau: de ce investiti in fata asta, ce viata au artistele, artistele nu au familie, nu au viata persoanla. Chestii care pe tata l-au descurajat.”,  a marturisit Iuliana Beregoi, in cadrul unei emisiuni televizate. 

Cum se intelege Iuliana Beregoi cu cei care i-au dat viata 

Iuliana Beregoi a avut un sprijin foarte mare in cariera sa, iar acel ajutor a venit din partea parintilor ei. Cei care i-au dat viata au sustinut-o inca de cand si-au dat seama ca are talent muzical. De la 4 ani si pana in adolescenta, cei doi parinti i-au oferit cantaretei sprijin si iubire.

Chiar daca nu le-a fost usor, iar sacrificiile financiare au fost pe masura, ei au facut tot ce le-a stat in putinta ca fiica lor sa isi indeplineasca cea mai mare dorinta. De-a lungul timpului, artista a marturisit in mai multe randuri ca le este recunoscatoare parintilor si ca are o relatie foarte buna cu ei.

Valerie Lungu si iubitul ei au fugit de caldurile de acasa! Cuplul este in vacanta in Islanda - FOTO/VIDEO

„Iuliana si-a urmat visul si a ajuns acolo unde si-a dorit. De la 4 ani ne-am dat ambii seama ca-i place foarte mult muzica si am sustinut-o. Am facut sacrificii finaciare privind investitiile in costume, participarea la concursuri. Iuliana a depus eforturi multe, nopti nedormite, iar acesta e rezultatul. Impreuna cu sotia, am hotarat sa facem tot ce-si doresc copiii nostri, sa le fim un sprijin”, au declarat parintii Iulianei, in urma cu mai mult timp, pentru impact.ro.

Articole din aceeasi categorie