29.08.2023
Valerie Lungu si iubitul ei au fugit de caldurile de acasa! Cuplul este in vacanta in Islanda - FOTO/VIDEO

Soare si maxime de pana la 41 de grade Celsis ne asteapta astazi in Chisinau. Dornici de a descoperi locatii mai racoroase au fost Valerie Lungu si partenerul ei de viata, Alex Gilca.

Cei doi, alaturi de cativa prieteni au pornit intr-o escapada de neuiat in Islanda, o tara de poveste aflata intre Atlanticul de Nord si Oceanul Arctic.

Pe Instagram au inceput deja sa apara imagini care fascineaza prin frumusetea peisajelor ce par a fi rupte din emisiunile celor de la National Geographic.

Ludmila Adamciuc - incident neplacut pe pagina sa de Intagram! Vezi ce mesaj a publicat bloggerita - FOTO

„The most amazing waterfall I ever seen. Tell me your favourite picture”, in traducere din engleza: „Cea mai uimitoare cascada pe care am vazut-o vreodata. Care este poza ta preferata?”, a mentionat Valerie in descrierea galeriei de fotografii.

Valerie si Alex se pare ca s-au bucurat din plin de termperaturile ceva mai scazute decat in Republica Moldova si Romania. La moment in capitala Islandei sunt inregistrat maxime de pana la 13 grade Celsius.

Islanda este o tara insulara nordica aflata intre Atlanticul de Nord si Oceanul Arctic. Are o populatie de 364.260 de locuitori pe o suprafata de 103.000 km², ea fiind astfel tara cu cea mai rarefiata populatie din Europa.

Curiozitati despre Islanda:

Islanda este singurul loc din lume unde poti inota intre doua placi tectonice;

E singura tara din lume fara tantari;

Cainii au fost interzisi in capitala tarii, Reykjavik timp de 60 de ani;

Pana in anul 1989 berea a fost ilegala in Islanda.

Robert Downey Jr. si sotia lui au aniversat 18 ani de casnicie si au recreat o imagine de la nunta. Jeremy Renner: „Cele mai bune fotografii” - FOTO

Extrem de talentata si creativa, Valeria Lungu este urmarita pe Instagram de aproximativ 700 de mii de persoane. Pentru fiecare poza sau filmare pe care o posteaza, ea munceste foarte mult si se dedica in totalitate acestei pasiuni. Mereu originala si cu idei spectaculoase, fosta concurenta a emisiunii de stil a reusit sa castige simpatia urmaritorilor ei.

Articole din aceeasi categorie