07.02.2023
In premiera, Catalina Cara a vorbit despre relatia pe care o are cu sotul ei: „De acolo a pornit toata povestea noastra de dragoste...” - VIDEO

Interpreta Catalina Cara a fost la O Seara Perfecta si a povestit despre emotiile pe care le-a trait cand si-a auzit vocea ei rasunand la NBC Olympics, dar si despre proiectele sale muzicale.

Interpreta a mentionat cum s-a simtit cand a vazut ca piesa ei rasuna in SUA:„Ma simt minunat, am avut o luna plina de emotii frumoase si un inceput de an foarte luminos. Valsul a rasunat anul trecut la jocurile olimpice, anul acesta in Statele Unite ale Americii la campionatul de patinaj artistic. Am sustinut un concert, am lansat un nou single, o colaborare, este prima mea colaborare cu un artist. Valsul l-am inregistrat acum 12 ani in urma si a trecut foarte mult timp de atunci. Nu m-am asteptat ca peste atatia ani va lua amploare. Sunt profund recunoscatoare si fericita. Cand am vazut acel video mi-au dat lacimile.” 

Catalina Caraus - mai mandra ca niciodata! Vocea din piesa „Dulcea si tandra mea fiara” a rasunat NBC Olympics. Vezi cat de spectaculoasa a fost evolutia - VIDEO

Catalina a marturisit ca isi doreste ca noile proiecte sa se bucure de acelasi succes:„Imi doresc cu tot sufletul si cu toata inima ca muzica care o fac acum, noul proiect, noul inceput sa aiba cel putin acelasi succes si aceleasi reactii calde de la public. Ma bucur ca incet, incet asta se intampla, pentru ca eu m-am reinventat ca artist, imi scriu propria muzica, propriile texte si asta ma face foarte fericita si implinita.”

A lansat o piesa in mai putin de 3 saptamani! Vlada Botan a povestit cum i-a reusit intr-un timp record sa scoata pe piata mizicala de la noi cantecul: „Mana ta pe” - VIDEO

Cara a mentionat despre prima ei experienta de colaborare cu un artist:„Sunt foarte entuziasmata, cum am mai zis este prima colaborare cu un artist si ma bucur enorm de mult ca este vorba de Jurjak, un nume puternic in alternativul romanesc, mie imi place foarte mult rezultatul si piesa. Este o piesa care vine din foarte multa durere, dar este si foarte senina, eu o asociez ca un teren de batalie o poveste a unui cuplu, doar ca in loc de arme sunt flori si daca nu ai grija de ele pot sa arda oricand.”

Va lansa in curand un nou videoclip! Valentin Nica - interpretul hitului „Un Pahar Cu Vin” a oferit detalii despre noul sau proiect muzical, dar si despre secretul succesului sau - VIDEO

Interpreta a spus ca este foarte important ca viziunile sale cu cele ale prducatorului sa coincida:

„Cand un artist isi scrie muzica, este foarte important sa iti gasesti productorul potrivit, care sa te inteleaga si sa fie pe aceeasi unda si pe aceeasi energie. Eu nu pot lucra intr-un studiou unde sunt oameni foarte agitati, eu sunt asa, mai retinuta, mai finuta si sunt foarte fericita ca ne-am potrivit in acest aspect.”

Catalina a spus cum e sa-ti sarbatoresti ziua de nastere o data la patru ani:„Toata lumea ma intreaba, este la fel ca la alt om, eu o sarbatoresc pe 28 februarie, anul trecut chiar am avut si o lansare la primul meu concert pe care le-am avut la Bucuresti.”

A dat jos 3 kilograme in doar 3 zile. Afla de ce Katy Black a slabit atat de repede, dar si cum arata cum: „Asta este foarte rau, dar...” - VIDEO

Dupa 9 ani la Londra, Cara a revenit in Republica Moldova, dar des face naveta in Romania:„Stau acasa pana cand, cred ca maxim la fiecare doua saptamani sunt la Bucuresti. Band-ul meu alaturi de care eu cant la concerte este acasa, sunt toti din Republica Moldova si de asta pana cand sunt acasa, facem repetitiile aici. Acasa este un fel de refugiu.”

Interpreta a vorbit putin despre relatia cu sotul ei:„Pai ce pot sa zic, cred ca nu e nimic deosebit. Mai bine sa ma intrebi cum e sa fii sotia unui om atat de bun si atat de frumos. Sunt o sotie fericta, am alaturi de mine un sot care ma sustine foarte mult si eu sunt mandra de el si de succesele lui. Lucreaza in cadrul unei companii din Republica Moldova si este si parasutist, noi de fapt asa am facut cunostinta. Am sarit cu parasuta, acum cativa ani in urma si de acolo a pornit toata povestea noastra de dragoste.” 

Momente tensionate intre J Lo si Ben Affleck la Premiile Grammy. Camerele video au surprins ce i-a reprosat artista sotului ei

Catalina Cara este o interpreta din Republica Moldova, cunoscuta si ca Catalina Caraus. A interpretat vocal valsul „Dulcea si tandra mea fiara” care a fost declarat ca fiind a IV-a capodopera muzicala a secolului XX.

Articole din aceeasi categorie