07.02.2023
A lansat o piesa in mai putin de 3 saptamani! Vlada Botan a povestit cum i-a reusit intr-un timp record sa scoata pe piata muzicala de la noi cantecul: „Mana ta pe” - VIDEO

Weekend-ul trecut, Vlada Botan a venit cu o frumoasa lansare muzicala pentru fanii sai. Pentru a ramane cu amintirea acestei lansari, interpreta a organizat si un eveniment special, in care le-a prezentat la peste 100 de persoane publice de la noi din tara piesa „Mana ta pe”. Mai multe detalii despre eveniment si nu doar, a povestit Vlada in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Intrebata daca si-a revenit dupa evenimentul dedicat lansarii piesei „Mana ta pe”, Vlada a raspuns: „Astazi cred ca a fost ziua in care mi-am revenit pentru ca nu am fost activa nicaieri, am facut acel detox de online. Am avut o saptamana plina de pregatiri, detalii. Evenimentul a fost destul de mare, cu 100 de persoane. Am avut nevoie de foarte multa energie. Astazi mi-am pus bateria la incarcat.”

Vlada a recunoscut ca de la scrierea versurilor pentru piesa si pana la lansarea sa oficiala au durat doar 2 saptamani.„Ideea de a creea aceasta piesa a fost de cateva luni, insa ne-am pus in actiune foarte rapid. Cu 1 saptamana inainte de a filma videoclipul. Piesa a fost scrisa, apoi a fost inregistrata, 1 saptamana noi am asteptat. Totul s-a intamplat in maxim 2-3 saptamani, dar inregistrarea videoclipului tot cu evenimentul a fost totul intr-o saptamana.”, a spus artista.

A dat jos 3 kilograme in doar 3 zile. Afla de ce Katy Black a slabit atat de repede, dar si cum arata cum: „Asta este foarte rau, dar...” - VIDEO

Chiar daca a lucrat foarte repede pentru lansarea cantecului, acesta este unul de calitate, deoarece, persoanele cu care a colaborat Vlada sunt la fel, de calitate.„Eu sunt persoana care nu imi place sa fac un lucru foarte mult timp. Pentru mine este important sa fac totul repede si bine. Am grabit procesul, dar am lucrat cu oameni buni, de calitate, de asta stiam ca rezultatul o sa fie bun.”

La evenimentul dedicat lansarii piesei Vlada a venit impreuna cu noul membru al familiei sale si anume un catelus. „Il doream demult. Am iesit cu o prietena saptamana trecuta si ea la fel avea acest canisor si imi zice: „Hai sa mergem la stapana de unde am cumparat cainele sa vedem daca ai conexiune cu el.” Tare mi-a placut anume aceasta rasa. A doua zi am primit telefon de la cineva care mi-a spus ca vand catelus.”

Pe langa activitatea sa profesionala, Vlada mai si studiaza la liceu. Aceasta a mentionat ca nu este si nu a fost niciodata eminenta, insa acest lucru nu o intristeaza prea mult. „Eu sunt foarte sincera la acest capitol, eu nu sunt eminenta si nu am fost niciodata. Mereu am fost axata doar pe chestiile extrascolare si de fiecare data cand dadeam un examen sau un test, la mine in cap era: „Tata, eu am un proiect asa de interesant, cum sa il las?”. Eu sunt foarte fericita ca profesorii sunt intelegatori, chiar ma apreciaza.”

Andreea Bostanica - mai sincera ca niciodata! Bloggerita a facut dezvaluiri sincere despre relatia cu tatal sau si veniturile de pe Tik Tok: „La 18 ani am avut ca scop sa imi iau masina si apartament” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie