07.02.2023
Va lansa in curand un nou videoclip! Valentin Nica - interpretul hitului „Un Pahar Cu Vin” a oferit detalii despre noul sau proiect muzical, dar si despre secretul succesului sau - VIDEO

In ultima perioada artistii isi bucura publicul cu tot mai multe lansari. La filmarile unui nou videoclip al interpretului Valentin Nica a fost reporterul PRO TV, Madalina Sorocovschi. Afla mai multe detalii despre piesa „Pana Maine” a lui Valentin, intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Valentin Nica, interpretul care aduna milioane de vizualizari pe Youtube s-a aflat recent intr-o locatie deosebita deoarece a filmat acolo un nou videoclip.

Aristul a povestit si care este ideea videoclipului pentru piesa „Pana Maine”. „Piesa este intitulata „Pana Maine”. Este o piesa de dragoste unde o chelnerita si un administrator cumva dezvolta o poveste de dragoste la locul de munca. Este vorba despre cum erau cucerite femeile pe timpuri. Cumva pe vremuri le amageam cu 2 mandarine.”, a spus Nica.

A dat jos 3 kilograme in doar 3 zile. Afla de ce Katy Black a slabit atat de repede, dar si cum arata cum: „Asta este foarte rau, dar...” - VIDEO

Videoclipul a fost filmat intr-un restaurant autentic, in stil traditional moldovenesc si nu este intamplator acest lucru. „Locatia este de fapt ceea ce tine de cum suntem noi ca neam. Ce ne resprezinta. Asta prinde la ora actuala si este stilistica care ma reprezinta.”

La intrebarea „Cum ai selectat echipa?”, Valentin a raspuns: „Sa selectez echipa m-au ajutat baietii care filmeaza acest videoclip. Nu a fost complicat, am incercat sa imbinam trecutul cu prezentul.”

Horoscop 7 februarie 2023. Zodiile care vor avea succes in tot ceea ce isi propun

Multe dintre videoclipurile si piesele lui Valentin Nica ajung adevarate hit-uri, astfel artistul a explicat care este secretul. „Eu impreuna cu cei care stau in spatele meu incercam sa lucram la idei care reprezinta neamul nostru. Asta ne ajuta”.

Articole din aceeasi categorie