06.02.2023
A dat jos 3 kilograme in doar 3 zile. Afla de ce Katy Black a slabit atat de repede, dar si cum arata cum: „Asta este foarte rau, dar...” - VIDEO

In ultima perioada, Katy Black trece printr-o perioada mai stresanta din viata sa, iar din acest motiv, ea a slabit 3 kilograme in timp record.

„3 kilograme in 3 zile. Acum sunt prea stresata.”, a scris Katy in descrierea unui video in care le arata internautilor silueta ei.

La scurt timp dupa ce a publicat filmuletul cu silueta sa, bloggerita a explicat de ce este acum stresata.

„Sa nu credeti ca sunt stresata din cauza familiei. Eu sunt asa un gen de persoana ca am asteptari foarte mari de la mine. Ma urasc pentru asta, dar nu pot altfel. Si cand nu ajung la rezultatele pe care mi le-am propus, devin obsedata si incep sa ma urasc.”, a mentionat Katy Black.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda, nedezlipiti in escapada din Maldive: “Sa va iubiti cel putin o vesnicie"

Totodata ea a adaugat: „Asta este foarte rau, dar altfel eu nu pot. Din cauza ca eu cer foarte multe de la mine si am ajuns acolo unde sunt... Dar cateodata asta asa ma distruge.”

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 430 de mii de urmaritori pe Instagram.

Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

„Imi place atunci cand oamenii se uita la mine si se gandesc despre mine ca sunt bravo si ma lauda...” Vezi ce au povestit modelele din scoala lui Adrian Lefter despre concursul World Rising Star 2023 - VIDEO

Articole din aceeasi categorie