27.04.2023
Fiica Olgai Tapordei – pasionata de IT! Vezi ce beneficii au lectiile, pentru educatia copiilor: „Noi acum avem fericirea sa vedem cum creste o noua generatie de genii...” - VIDEO

Tehnologiile sunt viitorul, iar daca copilul tau petrece tot timpul liber la calculator, il poti ajuta sa-si transforme aceasta pasiune intr-o activitate utila. Asa a facut si Olga Tapordei ca parinte, iar acum fiica ei Alexandra este entuziasmata ca a invatat sa creeze propriul joc la calculator, dar si o multime de alte lucruri interesante! Ce beneficii au lectiile de IT pentru copii in educatia tinerei generatii, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

Alexandra Ghies are doar 6 ani, insa, deja este pasionata de domeniul IT si a povestit ce-i place sa experimenteze la calculator: „Cum sa desenez, cum sa conduc robotii, sau cum sa fac niste jocuri. Cel mai interesanta lectie era cu robotii, noi trebuia sa-i conducem.”

Vrei sa-ti redobandesti cetatenia romana? Vezi tot ce trebuie sa stii de la Raisa si Ion Ghirisan: „Acest proces nu a fost usor niciodata...” - VIDEO

La academia de IT pentru copii, Alexandra are colegi de seama ei, care sunt entuziasmati ca au invatat sa creeze jocuri. „Am facut un joculet cu mingea, trebuie sa nu nimereasca la linia rosie, daca nimereste, pierde.”, a spus Chiril Cazmirovici, elev.

Katalina Rusu - intr-o sesiune foto de senzatie! Vezi cum a pozat interpreta: „Asa ma simt eu dupa o luna de la nasterea a celei de-a treia fetite...”

 „In general sunt cursuri de IT, insa se impart in trei module timp de noua luni, fiecare modul are cate trei lectii. Ei invata bazele programarii, cum sa modeleze obiecte in 3D, dupa care invata cum sa foloseasca corect un calculator acasa ca sa faca jocurile lor personale.”, a relatat Grigore Placinta, Profesor IT

Ceea ce-i impresioneaza pe copii, este ca pot sa-si creeze propriile personaje indragite din desenele animate:„Recent copiii au finisat modul trei de modelare, acolo ei au facut personaje animate in format 3D.”

Fiica lui Gigi Hadid, copia fidela a mamei sale. Vezi cum au fost fotografiate cele doua - FOTO

Pe langa dezvoltarea unor capacitati in IT, copiii afla despre importanta securitatii atunci cand utilizeaza gadgeturile: „Ii pregatesti ca sa lucreze cu calculatorul corect, sa stie de unde sa caute informatia. Noi acum avem fericirea sa vedem cum creste o noua generatie de genii in domeniul IT, noi putem sa-i orientam pe calea cea dreapta.”

Fiica Olgai Tapordei nu a stat mult pe ganduri si a spus ce ar vrea sa devina cand va fi mare: „Profesoara, pictorita.”

Un celebru actor de la Hollywood a ajuns pe strazi dupa ce a pierdut lupta cu drogurile. Transformarea socanta

Iar daca ar fi sa aleaga un hobby: „In timpul liber desenez.”

Articole din aceeasi categorie