27.04.2023
Vrei sa-ti redobandesti cetatenia romana? Vezi tot ce trebuie sa stii de la Raisa si Ion Ghirisan: „Acest proces nu a fost usor niciodata...” - VIDEO

Raisa si Ion Ghirisan sunt fondatorii documente.md, zilnic ajuta oamenii sa-si redobandeasca cetatenia romana si nu doar. Despre experientele lor ei au povestit in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

„Suntem super bine, avem mult lucru pe intern, cu oamenii, cu angajatii, dar cand faci ceea ce iti place lucru merge usor.”, a spus Raisa Ghirisan, fondatoarea documente.md.

Poveste cu final fericit! Un pictor moldovean a facut cel mai impresionant portret cu un baietel din Ucraina - FOTO/VIDEO

Ion Ghirisan, fondatorul documente.md a mentionat cum colaboreaza cu sotia: „A fost greu de la inceput, dar am vazut la cine si ce se primeste mai bine. In companie noi am divizat obligatiunile, Raisa indeplineste functia de director executiv, eu de fondator. La birou e ok, am divizat functiile, eu raspund de asta, altu raspunde de aia, dar acasa am decis sa nu vorbim de lucru.”

Katalina Rusu - intr-o sesiune foto de senzatie! Vezi cum a pozat interpreta: „Asa ma simt eu dupa o luna de la nasterea a celei de-a treia fetite...”

„Acest proces nu a fost usor niciodata. Este bine daca nu cunosti, sa mergi la specialist. La moment este putn mai greu, sunt niste modificari. In continuare se depun acte petru cetatenie, lumea primeste, dupa pandemie lucru merge mai repede.”, a explicat Ion despre cetatenia romana si provocarile pe care le-au intalnit.

Cate operatii estetice are, de fapt, Kylie Jenner. Un medic a dezvaluit totul: „Ar trebui sa fie mai transparenta cu fanii ei” - FOTO

„Procesul este mult mai rapid la moment, dar mai complicat ca acte. Mai atent trebuie sa fii la depunerea dosarului.”, a spus Raisa.

Ghirisan a explicat care sunt beneficiile cetateniilor straine: „Daca vorbim despre Republica Moldova este bine sa ai mai multe cetatenii, ca sa ai mai multe posibilitati. Daca vorbim de cetatenia romana, eu pot intra in istoria familiei mele. Ca cetatean roman poti sa ai studii in Europa la preturi mai mici, sau merge vorba de business, la moment multi din Republica Moldova au business in Romania.”

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie