26.04.2023
Katalina Rusu - intr-o sesiune foto de senzatie! Vezi cum a pozat interpreta: „Asa ma simt eu dupa o luna de la nasterea a celei de-a treia fetite...”

Interpreta Katalina Rusu nu ezita sa-si uimeasca urmaritorii de pe Instagram, de aceasta data mama a trei fetite a publicat un video de la o sesiune foto cu o descriere pe masura.

„Mamica la puterea a treia! Asa ma simt eu dupa o luna de la nasterea a celei de-a treia fetite. Fiind mamica a trei printese adorabile, zilnic sunt 90% mama si 10% femeie. Abia astept sa reiau abonamentul la sala, dar pana atunci ma simt perfect in acest corp, care a purtat si a dat nastere a trei fetite. Ele ma iubesc asa cum sunt, si pentru ele sunt mereu frumoasa, deoarece sunt mama lor!”, a scris interpreta pe pagina sa de Instagram.

Cate operatii estetice are, de fapt, Kylie Jenner. Un medic a dezvaluit totul: „Ar trebui sa fie mai transparenta cu fanii ei” - FOTO

Zilnic Rusu este urmarita pe Instagram de peste 38,4 mii de urmaritori, unii din ei i-au comentat postarea: „Draga mea, esti minunata!”,  etc.

Katalina Rusu este o interpreta si model din Republica Moldova. Este casatorita cu Andrei Croitoru. Cei doi au impreuna trei fetite, Melissa, Mia si Selina. 

Articole din aceeasi categorie