27.04.2023
Un celebru actor de la Hollywood a ajuns pe strazi dupa ce a pierdut lupta cu drogurile. Transformarea socanta

Viata unui actor de la Hollywood a luat o intorsatura nefericita dupa ce a devenit dependent de droguri. Shaun Weiss, actorul din "The Mighty Duck" a ajuns de nerecunoscut dupa abuzul de substante stupefiante.

Potrivit Dailystar, Shaun Weiss a fost arestat in 2017 pentru furt si, ulterior, posesie de  metamfetamina. La acea vreme, fanii au ramas socati de aspectul fizic al actorului, intrucat parea de nerecunoscut.

A fost condamnat la 150 de zile in inchisoare, insa a fost eliberat dupa 12 zile din lipsa spatiului.

Insa, in 2020, lucrurile au aratat si mai rau pentru acesta. Intr-o noua fotografie facuta la sectia de politie, dupa ce a fost arestat pentru furt, Shaun Weiss parea lipsit de viata, cu fata supta, plina de ulceratii si o barba lunga si neglijenta.

Pe asta nu ai vazut-o! Vezi cum arata Iuliana Beregoi in poza de buletin - FOTO

Potrivit publicatiei mentionate mai sus, actorul devenise dependent de heroina si metamfetamina, si-a pierdut cariera si a ajuns in strada. Intr-un interviu pentru Dailystar, acesta a povestit cum cariera de la Hollywood l-a facut sa o ia pe un drum gresit:

"Show business-ul a devenit pentru mine calcaiul lui Ahile prin faptul ca se intamplau mereu atat de multe lucruri si totul era atat de interesant. Am devenit intr-un fel dependent de adrenalina lucrurilor care se intamplau. Asa ca atunci cand asta a disparut, viata a devenit foarte plictisitoare pentru mine.

Asta a dus la un fel de depresie diferita. Cand acel stil de viata nu a mai fost acolo, nu am stiut, stiti cum sa umplu acel gol."

Logodnica mea m-a parasit si mi-am pierdut mintile. Nu puteam sa ma descurc cu asta. Tatal meu murise, cred ca cu o luna sau doua inainte. Contractul de inchiriere al apartamentului meu era pe sfarsite.

Asa ca sincronizarea unei gramezi de lucruri rele a dus la o confluenta de experiente traumatice. In cele din urma, Shaun a incercat sa umple golul si sa-si amorteasca durerea cu droguri dure.

Mi-am pierdut mintile din cauza logodnicei mele, iar cand am inceput sa iau metamfetamina, asta a facut sa nu ma mai gandesc la ea atat de mult. Cred ca multi oameni isi permit luxul de a avea poate familia in preajma pentru a-i opri sa nu cada prea adanc pe aceasta cale. Iar eu nu am avut acest lux".

In prezent, Shaun Weiss, in varsta de 44 de ani, sarbatoreste trei ani de cand a invins lupta cu abuzul de substante stupefiante.

Articole din aceeasi categorie