26.04.2023
Fiica lui Gigi Hadid, copia fidela a mamei sale. Vezi cum au fost fotografiate cele doua - FOTO

Gigi Hadid nu ii place sa-si faca publica viata personala. Cu toate acestea, pe 23 aprilie, modelul a implinit 28 de ani, astfel, sora ei a felicitat-o ​​emotionant, publicand o serie de fotografii de arhiva.

De asemenea, ea a postat o imagine noua a modelului impreuna cu fiica ei pe nume Khai. Dupa cum se poate observa, cele doua seamana extrem de mult, iar nuanta parului este aproape identica.

„La multi ani. Profesorul meu, cel mai bun prieten al meu, darul meu! Sunt mereu acolo langa tine, te iubesc foarte mult.”, a scris Bella Hadid pe Instagram.

Va canta alaturi de Pasha Parfeni la Eurovision! Ce spune interpreta Valeria Pasa: „A fost pe neasteptate. Eram intr-o zi la studio si...” - VIDEO

„Te iubesc atat de mult, Belluonii a mea”, i-a raspuns Gigi surorii ei.

Gigi Hadid este o prezentatoare de moda americana si o personalitate de televiziune. Ea a fost numita una dintre cele 12 cadete in emisiunea anuala pentru prezentarea costumelor de baie din Sports Illustrated's in 2014. De asemenea, ea a aparut in reality show-ul TV Adevaratele sotii din Beverly Hills.

„Omg..Fooarte hot!” Bloggerita Daniela Costetchi face furori pe Instagram - FOTO

Articole din aceeasi categorie