04.02.2022
Este gata sa devina tatic! Dezvaluiri facute de interpretul Johy Davis: „Vreau o familie, vreau sa ma indragostesc si sa am un bebe” - VIDEO

Invitatul emisiunii „O Seara Perfecta” a fost tanarul interpret Johy Davis, care a interpretat melodia sa „Karma”, doar ca de aceasta data in varianta rusa.

„Am decis sa o fac si in limba rusa, pentru ca foarte multi mi-au spus ca sa incerc, ca se va primi bine. Daca as ajunge pe piata rusa, am sa o lansez si acolo, de ce nu”, a spus Johy. 

La sfarsitul anului 2021, Johy fiind intr-o stare psihologica mai rea, a spus ca nu se va mai ocupa de muzica si vrea sa lase totul, insa timp de o luna doua, baiatul s-a razgandit si a lansat varianta rusa a piesei „Karma”. „M-am luat in maini si m-am gandit ca atata timp am muncit si sa las totul, ar fi o prostie. Am zis ca voi merge mai departe. Mi-a trecut toata durerea ce am avut-o pe suflet si am inteles ca viata merge inainte”. 

Johy a avut o deceptie in dragoste, insa a reusit sa treaca peste ea cu timpul. „Eu depun foarte mult suflet cand iubesc pe cineva. Cred ca am fost intr-o depresie mare ca pur si simplu am vrut sa imi iau totul si sa ma ascund undeva sa nu ma vada nimeni. Am avut o perioada mai grea”. 

Sunt impreuna de aproape 17 ani si viseaza sa isi vada nepotii si stranepotii! INTERVIU fara secrete cu Marina si Teodor Carnat: „Abia asteptam sa vedem cum va fi relatia noastra peste 50 de ani”

Totusi, aceasta experienta i-a fost si o invatare. „M-am facut mai puternic. Am inteles ca nu trebuie sa iau totul aproape de suflet, pentru ca viata merge inainte, eu sunt tanar”. 

„Nu cred ca am sa ma mai indragostesc atat de tare”, a afirmat Johy. 

Acum, cand totul a trecut si tristetea este in trecut, invitatul spune ca este gata pentru o alta etapa a vietii, mult mai importanta. „Stii ce m-am gandit? Vreau un bebe. Trebuie sa imi gasesc o fata potrivita si sa facem o familie frumoasa, sa avem copii”. 

Tanarul, in varsta de 25 de ani, spune ca este deja gata sa creasca un copil. „Sunt pregatit. O sa ma ajute si mama de la inceput, cand va fi mic. Vreau sa il tin in brate si sa il iubesc, sa il cresc, sa il educ, sunt gata pentru tot”. 

Dupa spusele lui, el vrea sa fie un tatic tanar, de asta si se gandeste acum la un copil, pentru ca are varsta potrivita. „Iti dai seama, la 35 sau 45 de ani nu am sa mai arat atat de bine ca acum”. 

„Vreau sa gasesc o fata, sa o cunosc, sa cunosc ce reprezinta, sa facem o familie frumoasa”, cu alte cuvinte, Johy doreste sa iubeasca. 

Anul acesta a inceput foarte frumos. „Cu o masina noua, cu o masina noua. Mai scriu inca doua melodii, sunt in pregatire in studiou. Dar, va avertizez ca una va fi putin mai perversa”. 

Bananele si capsunele sau bicarbonatul de sodiu te pot ajuta sa-ti inalbesti dintii? Ce spune stomatologul Viorica Gutan despre cele mai intalnite mituri despre obtinerea unor dinti albi ca neaua - VIDEO

A dat 20 de mii de euro pe noul sau automobil si este foarte multumit de el, iar cand Anisoara Loghin l-a intrebat de unde el are atatia bani, Johy a raspuns: „Secret! Eu personal nu ma bag la nimeni in buzunar si nu cred ca este normal sa intrebi o persoana despre bani. Cat mai putin vor sti altii, cu atat mai bine o sa doarme”. 

Tanarul a spus ca va pleca in curand, tocmai pe jumatate de an. „Am sa lucrez, am sa ma ocup de muzica, am sa ma odihnesc. Am niste proiecte pe care as vrea sa le termin”. 

A renuntat la Porshe in favoarea unei masini chineze. Este vorba despre noua achizitie a lui Johy Davis, o masina nou-nouta pe care si-a facut-o cadou la inceput de an. Ce dotari are atomobilul, iar cel mai important de unde are bani Johy pentru o masina din salon, aflam in reportajul ce urmeaza.

Astazi am iesit la plimbare cu noua achizitie a lui Johy Davis. Este vorba despre aceasta masina noua. 

S-au indragostit de la prima vedere, iar in scurt timp a cerut-o de sotie. Povestea de dragoste a bloggeritei Katy Black cu sotul ei: „El a asistat la prima nastere, m-a sustinut mult si atunci cred ca m-am convins ca am un barbat adevarat alaturi”. INTERVIU

„Demult imi doream o masina noua, din salon si stateam si ma gandeam ce sa imi iau. Ma gandeam tot la Porche, dupa care la Range Rover, iar pana la urma am ajuns la Haval”. 

„Nu e neaparat ca daca masina e chineza atunci ea e rea. Masina e destul de buna, confortabila. Dupa ce am facut test drive, am spus ca gata o iau”. 

Pentru aceasta masina Johy a scos din buzunar 20.000 de euro, totusi merita investitia, spune el.

„Mi se pare o masina foarte buna, pentru ca in primul rand, ce mi-a placut la ea este ca e economa. Consume vreo 7-8 litri prin oras, iar dupa oras mai putin. E de doua ori mai putin decat consuma porche-ul. El consuma prin oras 12-13 litri”.

Ii place sa iasa in evidenta, in plus perioda dificila prin care spune ca a trecut, l-a motivat sa-si cumpere o masina rosie.

„Eu am avut o mare depresie in ultima perioada si zic „mai, eu trebuie ceva sa fac”. Eram cu o prietena si am zis ca sa mergem pana la un salon de masini si nici nu m-am gandit ca o sa mi-o iau deodata. Dar sincer, imi place foarte mult”.

„Mi-am vandut porche-ul si mi-am cumparat-o pe asta. Am spus ca nu imi mai trebuie vechituri, ce e nou e nou si punct. Nu conteaza daca e chineza sau nu”.

Casa este, masina este, trebuie femeie!

Romanii au Talent revine! Andra, detalii din culisele sezonului 12 Romanii au talent: “Am descoperit niste oameni extraordinari”

„Iti dai seama ca sunt bine. Timpul pe toate le vindeca. De la inceput am vrut sa-mi sterg pagina de Instagram pe o perioada de timp, dar dupa care am stat asa si m-am gadit si am renuntat la aceasta idee. M-am luat in maini si am trecut si peste asta”. 

Dupa o relatie si o despartire dureroasa, inima lui Johy este deschisa sa iubeasca din nou.

„Desigur, nici nu se discuta. Numai ca nu vreau acum nici o relatie. Am fost intr-o relatie doi ani si jumatate, dar acest lucru a fost in secret, nu am vrut sa public nimic. Tot ce tine de bani, de relatii personale, eu asta niciodata nu am sa public pe retelele de socializare. Asa sunt eu”.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie