04.02.2022
Romanii au Talent revine! Andra, detalii din culisele sezonului 12 Romanii au talent: “Am descoperit niste oameni extraordinari”

Spectacolul talentelor revine astazi la PRO TV, de la ora 21:00. Intr-un interviu acordat pentru PRO TV Plus, Andra a vorbit despre noii colegi de la masa juratilor. 

Mihai Bobonete si Dragos Bucur s-au integrat perfect in marea familie Romanii au talent, asa ca ne asteapta un show de zile mari. 

“Pe langa concurenti, sezonul nou aduce o atmosfera extraordinara la masa juratilor. Am descoperit niste oameni extraordinari, niste prieteni... pentru ca ii stiam, am colaborat cu ei la diferite proiecte, dar acum e altceva. O sa vedeti ce discutii si cat am ras si cat de bine ne-am simtit”, a spus Andra.

“Ei au venit foarte bine pregatiti. Era clar ca au vazut atat de multe emisiuni si atat de multi concurenti incat de multe ori comparau momentele... Nu le-am dat sfaturi”, a mai adaugat indragita cantareata.

La intrebarea “Cu ce reusesc sa ne mai surprinda romanii in acest sezon”, Andra a raspuns:

“Cu talentul lor, cu emotia lor. Emotia de fiecare data reuseste sa ajunga la romani. Noi cu asta rezonam... cu emotie, care e de toate felurile. Numai cat vorbesc ma gandesc la toate emotiile pe care le-am trait acolo. (...) Sunt foarte multe povesti de viata, oameni care au trecut prin greutati si vin si demonstreaza ca se poate. Foarte multi oameni se vor regasi in povestile lor. Daca nu au curaj sa ridice capul dupa o trauma sau o poveste trista din viata lor, o sa aiba ocazia de data asta sa vada oameni care au trecut prin asta si care sunt un exemplu pentru noi”. 

Articole din aceeasi categorie