S-au indragostit de la prima vedere, iar in scurt timp a cerut-o de sotie. Povestea de dragoste a bloggeritei Katy Black cu sotul ei: „El a asistat la prima nastere, m-a sustinut mult si atunci cred ca m-am convins ca am un barbat adevarat alaturi”. INTERVIU

A inceput luna dragostei, iar asta inseamna ca echipa perfecte.md iti prezinta oamenii ai caror poveste de iubire este o sursa de inspiratie si un scenariu demn de filmele romantice. Afla secretele unei relatii de dragoste puternice in cadrul interviurilor cu mai multe vedete de la noi pe care le urmaresti zilnic.

In interviul de mai jos poti afla cine gateste in familia Cebotari, cine este mai gelos, dar si ce planuri au Katy si Cristian pentru Ziua Indragostitilor.

Cum v-ati cunoscut si cum a inceput relatia voastra?

„Ne-am cunoscut la sala de sport. El s-a apropiat de mine ca sa faca cunostinta.”, a povestit Katy cu nostalgie.

Care au fost calitatile care v-au atras unul la celalalt?

„El initial m-a atras foarte mult datorita aspectului sau fizic adica infatisarea lui mi-a placut mult. Apoi l-am descoperit ca fiind o persoana foarte blanda si deschisa la suflet. Lui din povestite ii placea de mine demult pentru ca ma urmarea de ceva vreme pe YouTube. Cand m-a vazut a spus ca nu a putut rata asa sansa.”

Rihanna - o noua aparitie adorabila cu burtica la vedere! Poza a adunat in timp record peste 10 milioane de aprecieri - FOTO

Care sunt momentele cele mai memorabile din relatia voastra?

„Sunt foarte multe, dar cred ca unul foarte memorabil a fost prima nastere. El a asistat de la A pana la Z, m-a sustinut mult si atunci cred ca inca o data m-am convins ca am un barbat adevarat alaturi.”

Cum a avut loc cererea in casatorie?

„El m-a cerut acasa fata de parintii mei. Totul a fost fara mult pafos, simplu, dar cel mai important, sincer.”, si-a adus aminte bloggerita.

Cine dintre voi este mai romantic?

„Cristi 100%, el are foarte multa fantezie. Eu sunt mai practica decat el.”, a afirmat Katy.

Johnny Depp a pus mana pe primul rol principal, dupa tot scandalul de la Hollywood si atatia ani de pauza

Cum va vedeti peste 50 de ani?

„Fericiti si inconjurati de dragoste.”

Ce valori ati preluat din relatia parintilor vostri?

„Nu stiu daca sunt valori, dar foarte multe obiceiuri luam de la parinti. Ei sunt un exemplu pentru noi in multe, in dragostea unul fata de altul, in dragostea fata de copii, dar si in educarea lor.”

Va certati des? Cine cedeaza primul?

„Nuuu! Foarte mult timp suntem in doi si cam toate problemele sunt deja discutate. Cateodata se intampla sa ne certam dar nu tare mult timp suntem suparati unul pe altul, cred ca totul dureaza fix 3 minute.”, povesteste Katy.

Ce nu ati ierta niciodata?

„Sigur infidelitatea si cred ca violenta fata de mine si copii.”

Care a fost cel mai frumos cadou primit de la sot?

„Urmeaza sa fie o masina dupa promisiuni, dar daca serios, atitudinea lui fata de mine, dragostea pe care o transmite si participarea lui in viata mea si a copiilor.”

Cum petreceti timpul liber in doi?

„Acum mult lucram cu casa cu proiecte si cam tot timpul suntem impreuna. Cand venim acasa tot timpul il oferim copiilor.”

Cele 4 zodii predispuse sa aiba relatii esuate

Cine gateste mai des?

„Nimeni, dar cand ne mutam la casa noua o sa o fac eu, sper.”

Cine dintre voi este mai gelos?

„Cred eu ca mai mult Cristi. Eu sunt destul de rece pe acest subiect, totusi el e antrenor si antreneaza fete, doamne, domnisoara destul de atragatoare dar eu sunt 100% sigura in el.”

Odata cu aparitia copiilor ce s-a schimbat in relatia voastra?

„Viata a devenit mult mai colorata, au aparut mai multe scopuri. Acum vrem si facem foarte multe pentru copii. Ei foarte mult ne inspira si ne motiveaza.”, a mai adaugat Katy Black.

Articole din aceeasi categorie