03.02.2022
Sunt impreuna de aproape 17 ani si viseaza sa isi vada nepotii si stranepotii! INTERVIU fara secrete cu Marina si Teodor Carnat: „Abia asteptam sa vedem cum va fi relatia noastra peste 50 de ani”

A inceput luna dragostei, iar asta inseamna ca echipa perfecte.md iti prezinta oamenii ai caror poveste de iubire este o sursa de inspiratie si un scenariu demn de filmele romantice. Afla secretele unei relatii de dragoste puternice in cadrul interviurilor cu mai multe vedete de la noi pe care le urmaresti zilnic.

Marina Carnat si cunoscutul avocat, Teodor Carnat sunt unul dintre cele mai indragite cupluri de la noi. Zi de zi familia lor inspira publicului dragoste, respect si multa empatie. Cei doi au impreuna 8 copii si se declara la fiecare aparitie niste oameni intr-adevar fericiti. 

Iata secretele pe care perfecte.md a reusit sa le descopere printr-un interviu:

Cum v-ati cunoscut si cum a inceput relatia voastra?

„Anul acesta facem 20 de ani de cand ne-am cunoscut. Pentru prima oara ne-am vazut in 2002, atunci cand am intrat la Facultatea de Drept, eu fiind studenta, iar el profesor de drept constitutional. Treptat am inceput sa vorbim, el imi cunostea tatal, care era tot in aceasta sfera. Ulterior in 2005 ne-am intalnit la un seminar in care el era speaker si acolo ne-am si cunoscut mai bine, iar peste doar doua saptamani mi-a cerut mana.” isi aminteste Marina. 

Care au fost calitatile care v-au atras unul la celalalt?

Marina Carnat: „Cel mai mult mi-a placut ca era profesor si era multilateral dezvoltat, astfel cac imi era interesant sa discut cu el pe orice tema. Avea o latura de psiholog foarte bun caci stia exact ce vreau sa aud. El este un om foarte responsabil si grijuliu, aceste calitati de asemena mi-au placut foarte mult si a fost usor sa le remarc in doar doua saptamani.” 

Teodor Carnat: „Frumusetea, blandetea si privirea care sclipea m-a atras la ea si in cele din urma vocea dumnezeiasca atat de placuta ca as fi dorit o viata intreaga sa o ascult” 

Care sunt momentele cele mai memorabile din relatia voastra?

Marina Carnat: „Cea mai memorabila poveste din viata noastra a fost - nunta. Am planificat-o in cele mai mici detalii pentru ca am facut-o singuri. A fost perfect, deci absolut nimic nu a deviat, doar spre final eu am simtit ca parca a durat prea putin si s-a terminat prea repede. Evident au fost memorabile nasterile copiilor, in mod deosebit - prima deoarece era ceva necunoscut.”

Teodor Carnat: „A fost atat de memorabila deplasarea noastra in Maldive, unde am marcat luna de miere. Am si filmat mult atunci, parca eram vloggeri. Bineinteles ca este de neuitat si fiecare moment in care dupa ce Marina nastea, noi cercetam copilul si vedea ca totul este bine si ne bucuram pentru ca mai avem un Mr sau Mrs. Perfectiune.”  

Cum a avut loc cererea in casatorie?

Teodor Carnat: „A fost un moment bine planificat de catre mine. Era ziua mea de nastere la ora 12:00 atunci cand chiar m-am nascut. Am invitat-o la o cafenea pe Bulevardul Cantemir si acolo i-am adresat intrebarea. Nici n-am reusit bine sa o intreb ca ea striga: da, da, da! ”

Cine dintre voi este mai romantic?

Marina Carnat: „Ambii suntem romantici. Dupa aproape 17 ani de casnicie ne cucerim cu mici gesturi. Iata de exemplu el pleaca dimineata la prima ora sa alerge, iar mereu cand se intoarce imi aduce macar o frunza, o floricica sa imi arate ca oricum se gandeste la mine. De multe ori aceste gesturi la facem in fata copiilor, pentru ca ei sa vada si sa preia din aceste frumoase actiuni.” 

Cum veti sarbatori Ziua Indragostitilor in acest an?

Teodor Carnat: „De obcei noi nu sarbatorim aceasta zi. La noi in fiecare zi este Ziua Indragostitilor. Am sarbatorit cred ca doar pana la casatorie, cand eu i-am zs pentru prima data „te iubesc” si asteptam cu gura cascata raspunsul ei.”

Cum va vedeti peste 50 de ani?

Teodor Carnat:Peste 50 de ani ne vedem frumosi si tineri in suflet. Cred ca vom fi la fel de indragostiti si inconjurati de nepoti si stranepoti.” 

Marina Carnat: „Eu abia astept sa vad cum vom trai impreuna. Mi-am proiectat imaginea cum mergem incetisor de mana, intr-o masina decapotabila. In general vreau sa fac asa o remarca aici ca felul in care iubim dupa 17 ani, nici nu se compara cu inceputul, desi cel mai mult vad schimbarea in mine. Eu vad felul cum el ma priveste, doar pleaca de acasa si imi spune ca imi duce deja dorul, iar asta dupa 17 ani, abia astept sa vad cum va fi relatia noastra peste 50 de ani.”

Ce valori ati preluat din relatia parintilor vostri?

Marina Carnat:„ Eu am vazut respect la parintii mei. Mama se comporta cu tatal meu ca cu cineva cu un statut foarte inalt, apoi dupa ce am crescut mai mare parintii erau mai liberi in fata noastra, insa respectul era acelasi,” 

Ce nu ati ierta niciodata?

Teodor Carnat: „Eu i-as ierta absolut tot sotiei mele, orice nu s-ar intampla” 

Marina Carnat: „Exact asa si eu, i-as putea ierta tot, dar nu cred ca este cazul” 

Care a fost cel mai frumos cadou primit de la sot/sotie?

Teodor Carnat: „Pentru orice barbat cadoul cel mai de pret sunt copiii. De aceea de 8 ori m-a facut super fericit.” 

Marina Carnat: „Ultimul cadou din partea sotului meu a fost chiar casa, anterior a fost masina, dar totusi eu niciodata nu am pus pret pe ele.”

Cum petreceti timpul liber in doi?

Iata acum dupa ce am culcat copiii petrecem timpul impreuna. Noi discutam seara foarte mult, vedem cum ne-a fost ziua si nu simtit neaparat necesitatea sa plecam undeva doar in doi. Pe noi si pandemia ne-a apropiat mult mai mult.” spun cei doi. 

Cine gateste mai des?

Marina Carnat: „De cand am nascut-o pe Tamia, sotul mi-a promis ca ma va ajuta la gatit, iar de atunci intr-adevar intotdeauna pregateste mancarea el in weekend.” 

Cine dintre voi este mai gelos?

„Noi ambii simtim gelozia, pentru ca dragostea in sine implica si gelozia, dar conteaza foarte mult si cum o exprimi tu, pentru ca la inceputul relatiei mai aveam si iesiri nesanatoase.” spune Marina. 

Odata cu aparitia copiilor ce s-a schimbat in relatia voastra?

Teodor: „Responsabilitate, consolidarea familiei, la fel si atitudinea mult mai grijulie unul fata de altul si fata de copii.” 

Marina: „Eu am simtit ca am crescut ambii din punct de vedere intelectual, spiritual si emotional, chiar daca el este cu 12 ani mai mare ca mine.”

Spre final de interviu Teodor a precizat ca ambii iubesc copiii, dar nu acest lucru ii uneste, ei au parte de dragoste adevarata si sunt recunoscatori pentru acest lucru. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie