03.01.2022
E recunoscuta pentru ca a apelat la operatii estetice, dar ramane o aparitie electrizanta. Cum arata Donatella Versace la 66 de ani - FOTO

Donatella Versace, celebra creatoare de moda in varsta de 66 de ani, este recunoscuta pentru operatiile estetice pe care si le-a facut de-a lungul timpului, insa ea nu pare deranjata de modificarile pe care le-a suferit chipul ei.

Cu putin timp inainte de Revelion, aceasta a facut publice imagini inedite pe retelele sociale, in care si-a etalat cele mai frumoase tinute purtate in 2021.

”2021 in 10 tinute.”, a scris ea in dreptul imaginilor inedite, in care apare imbracata atat in rochii scurte, extrem de seducatoare, dar si in deux-piece-uri elegante.

Peste 350.000 de aprecieri au adunat imaginile facute publice pe retelele sociale, dar si numeroase comentarii: ”Minunata!”, ”Esti pe val!”, ”Fabuloasa!”, au comentat internautii.

Alexandra Stan este intr-o noua relatie de dragoste? Vezi in ce ipostaze tandre s-a lasat fotografiata vedeta alaturi de un barbat misterios - FOTO

Totodata, ea a mai facut publice si alte imagini nemaivazute in acest an, in care apare alaturi de colegi si oameni apropiati ei.

”Cateva momente nevazute din 2021. Sper sa va bucurati de Anul Nou. Distractie placuta si aveti grija de voi.”, a scris ea.

Cate operatii estetice are Donatella Versace

Donatella Francesca Versace este un designer italian, cunoscuta pentru legaturile cu casa de moda Versace, mostenita de la fratele mai mare, Gianni Versace. Aceasta detine azi 20% din actiunile companiei, este directorul de creatie al casei si supervizeaza toate colectiile couture.

Donatella Versace are in palmares numeroase premii, printre care „Femeia Anului” in 2010, „Fashion Icon of the Year” in 2017 si „Designer of the Year” in 2018, insa, in acelasi timp, ea a starnit controverse de-a lungul timpului, din cauza operatiilor estetice pe care si le-a facut.

Primele modificari pe care le-a suferit chipul blondei au fost cele de umplere a ridurilor. Aceste interventii au fost facute in anul 2002, la doi ani de la divortul cu Paul Beck. Medicii esteticieni sunt de parere ca a apelat la botox si acid hialuronic. Ulterior, ea si-a marit si buzele, insa interventia nu a decurs asa cum si-ar fi dorit ea.

Care sunt operatiile plastice pe care si le-a facut Kylie Jenner la corpul sau si cat au costat acestea - FOTO

Emilian Cretu va avea un copil in noul an? „In 2022 vreau sa fac un copil cu ajutorul unei mame-surogat. Simt ca va fi fetita si impreuna o sa ne mutam la casa noua, una la sol” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie