03.01.2022
Alexandra Stan este intr-o noua relatie de dragoste? Vezi in ce ipostaze tandre s-a lasat fotografiata vedeta alaturi de un barbat misterios - FOTO

Vedeta a fost surprinsa in ipostaze tandre in compania unui alt barbat, dupa ce in urma cu trei luni a divortat de fostul ei partener.

In urma cu aproximativ trei luni, Alexandra Stan si Emanuel Necatu, fostul ei sot, au divortat. Acum, cantareata a fost surprinsa alaturi de un alt barbat.

Alexandra Stan s-a afisat cu Alex Parker, care face parte tot din industria muzicala, el fiind un producator roman, compozitor si fondatorul casei de discuri Creator Records. Tanarul a impartasit cu urmaritorii lui de pe Instagram o fotografie in care el si cantareata se saruta in noaptea de Revelion. 

Eva Timus tot mai indrazneata si provocatoare! Vezi imaginile care au adunat peste 14 mii de aprecieri pe Instagram - FOTOVIDEO

Zvonurile conform carora Alexandra Stan si Alex Parker ar forma un cuplu nu au intarziat sa apara. Pana acum, cei doi nu au confirmat daca ar fi intr-o relatie. Recent, au lansat o piesa cu ocazia sarbatorilor de iarna, care se numeste „Home alone”, dar au realizat impreuna si o sedinta foto, iar in imaginile publicate pe retelele de socializare, Alexandra Stan si Alex Parker sunt foarte apropiati. 

Desi credea ca nu va gasi dragostea adevarata, un barbat s-a indragostit de o femeie-robot si urmeaza sa se casatoreasca cu ea - FOTO

Emilian Cretu va avea un copil in noul an? „In 2022 vreau sa fac un copil cu ajutorul unei mame-surogat. Simt ca va fi fetita si impreuna o sa ne mutam la casa noua, una la sol” - VIDEO

In luna aprilie a anului 2021, Alex Parker a povestit ca e pasionat de muzica de la o varsta frageda si ca a colaborat cu o serie de artisti faimosi din Romania. 

Alexandra Stan si Emanuel Necatu au trait o scurta poveste de dragoste. Cantareata a vorbit in luna noiembrie a anului 202 despre mariajul cu fostul sau sot, recunoscand ca decizia de a se casatori a fost una grabita si eronata.

Articole din aceeasi categorie