03.01.2022
Care sunt operatiile plastice pe care si le-a facut Kylie Jenner la corpul sau si cat au costat acestea - FOTO

Silueta si aspectul lui Kylie Jenner atrag atentia nu numai in barbatilor, ci si femeilor. Pe retelele de socializare, ei nu inceteaza sa se intrebe ce fel de operatii plastice si-a facut una dintre cele mai cunoscute vedete de Instagram si daca se merita acest lucru. 

Daca te uiti la fotografiile sale de mai demult, ai impresia ca vezi doua fete complet diferite: o adolescenta, care inca nici nu se machiaza si o fata de 24 de ani care deja stie secretele fotografiilor senzuale si racursurile corecte: cum sa ai o fata ideala, cum sa stai in fata camerei, cum sa te machiezi si sa te imbraci cel mai bine.

Cine e barbatul alaturi de care Anamaria Prodan s-a afisat de Revelion. Primele declaratii: „Viata mea merge inainte frumos”

Este important de mentionat ca in fata noastra sunt fotografii din diferite unghiuri, in care Kylie este inca o adolescenta. Dar stim ca in acest moment copiii cresc foarte repede si silueta lor se schimba complet. De aceea, este practic imposibil de spus exact ce operatii a facut fata. Totusi, putem ghici.

Sanii

Eva Timus tot mai indrazneata si provocatoare! Vezi imaginile care au adunat peste 14 mii de aprecieri pe Instagram - FOTOVIDEO

Evident, implanturile au fost plasate in piept (costul unei astfel de operatii in EMC este de aproximativ 19 mii de dolari, inclusiv implanturile). Glandele mamare nu s-au putut mari dupa nastere la astfel de volume, pentru o lunga perioada de timp. Dupa nastere, sanii se pot mari intr-adevar, dar la sfarsitul perioadei de alaptare, ei se micsoreaza din nou si isi pierd din volum. De aceea, se presupune ca sanii lui Kylie sunt mariti cu cu ajutorul implanturilor.

Talia si posteriorul sau

Inna are o avere impresionanta! Vezi cati bani a castigat pana acum vedeta

Daca ne uitam la zona buricului, putem observa ca mai devreme a avut depozite de grasime, deoarece buricul este adanc, zona din jur este putin lasata. Acum este clar ca in acest loc fata a slabit. Poate ca acest efect a fost obtinut cu ajutorul liposuctiei (costul unei astfel de operatii in EMC este de aproximativ 7 mii de dolari), adica grasimea ar putea fi luata din zona taliei si plasata in partea din spate si exterioara a feselor.

Dupa despartirea scandaloasa, Kurban Omarov a acuzat-o pe Ksenia Borodina ca l-ar fi inselat cu prietenul lui - FOTO

Probabil, Kylie a facut si liposculptura corporala (costul unei astfel de operatii la EMC este de aproximativ 13 mii de dolari. Scopul acestei operatii plastice este de a crea o diferenta dintre talie si fese. Grasimea este pompata cat mai mult posibil din spate, josul spatelui in zona de deasupra feselor, din abdomen. De aceea fotografia arata o structura diferita a buricului (dar trebuie remarcat faptul ca aceasta poate fi si o consecinta a nasterii). Apoi toata grasimea pompata este transferata pe fese, care devin mai largi, iar proiectia feselor este mai mare. Datorita eliminarii maxime a grasimii din tesutul subcutanat al abdomenului, taliei si intregului spate, are loc o tranzitie brusca de la talie la fese. Aceasta operatie permite obtinerea unor rezultate bune, asa ca nu cred ca Kylie are acum implanturi in fese.

Total: aproximativ 36 de mii de dolari au fost cheltuite pentru schimbarea figurii lui Kylie Jenner.

Articole din aceeasi categorie