03.01.2022
Emilian Cretu va avea un copil in noul an? „In 2022 vreau sa fac un copil cu ajutorul unei mame-surogat. Simt ca va fi fetita si impreuna o sa ne mutam la casa noua, una la sol” - VIDEO

Invitatul emisiunii O Seara Perfecta a fost Emilian Cretu. Acesta a discutat realizarile sale din 2021, dar si scopurile marete pentru 2022.

In cadrul emisiunii Emilian a afirmat ca pentru el orice an este important. „ 2021 a fost un an superb pentru mine, unul intr-adevar bun. In acest an m-am mutat la casa mea, dupa care am cunoscut foarte multi oameni, am calatorit foarte mult si cumva toate lucrurile merg spre bine. Ce am oferit eu anul aceseta, am primit inapoi.”  a afirmat Emilian. 

Acesta a mai povestit si despre cele mai emotionante momente din acest an: „Momentul cel mai memorabil din acest an a fost Craciunul, cand prima data m-am mutat in casa mea alaturi de mama, surorile mele si nepoata mea.”  

„Zica lumea ce n-ar zice. Eu pe tine te iubesc!” Nina Cretu, alaturi de Renato Usatii - plimbare romantica pe malul Marii Mediterane - VIDEO

El a povestit ca luna decembrie a fost luna emotiilor. Emilian a fost la centru oncologic la copiii bonavi de cancer si a fost profund marcat si emotionat de cele vazute.

El ii indruma pe toti sa isi petreaca timpul alaturi de cei dragi si sa profite de fiecare moment petrecut alaturi de ei.

Actorul a sarbatorit Revelionul acasa, alaturi de 16 invitati. Cu toate acestea, Emilian a mentionat ca ii lipseste un copil. „Vreau sa fac un copil prin mama-surogat, sunt sigur ca va fi fetita. Aceasta este dorinta si planul meu pentru 2022. Pe langa asta, vreau ca si copilul meu sa fie la o casa noua, una la sol, care deja este in constructii.” 

„Exista o clinica intr-o tara straina unde mergi si semnezi un contract si iti alegi cine este persoana care doneaza si cea care va creste acest copil.” a adaugat el.

De ce nu trebuie sa iti insulti niciodata partenerul de cuplu, indiferent cat esti de nervoasa

Emilian si Anisoara Loghin au organizat si un concurs de styling, acestia s-au imbracat reciproc si s-au distrat de minune, iar intr-un final au savurat o cupa de sampanie.

Si-a dorit un inger pazitor, dar a primit un desen din filmele pentru adulti. O femeie a devenit virala pe TikTok dupa ce si-a aratat tatuajul de pe spate - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie