24.01.2022
Duce o viata pe muchie - de sabie! Alex Magala este moldoveanul care a cucerit lumea datorita talentului si curajului sau inedit: „Vreau sa inregistrez un nou record mondial, pe care lumea nu l-a mai vazut” - VIDEO

Invitatul emisiunii O Seara Perfecta a fost acrobatul Alex Magala. Este unul dintre cei mai renumiti moldoveni din lume, inghite sabia de parca ar fi o acadea si face cele mai periculoase trucuri de acrobatie. A cucerit juriul de la mai multe showuri de talente din America si Europa si este considerat un adevarat fenomen. Alex Magala a revenit acasa si este invitatul nostru din aceasta seara. Insa nu singur, ci cu sabia sa. In cadrul emisiunii el a demonstrat tuturor ca acest truc este unul adevarat si nu merge vorba despre o magie. 

Asa l-a cunoscut toata lumea pe moldoveanul Alex Magala – omul care inghite sabia fara frica. Tanarul locuieste la Los Angeles, engleza i-a devenit a doua limba, iar sa il vedem acasa se intampla din ce in ce mai rar. L-am gasit la o sala de sport, antrenandu-se.

Dupa ce a participat la 15 concursuri de talente, cum ar fi „America's Got Talent” sau „Britain's Got Talent”, Alex a decis sa mearga in Italia, sa stabileasca un record Guinness. Concursul va avea loc pe 1 martie.

Horoscop 24 ianuarie 2022. Zodia care primeste o oferta de munca in strainatate

„Elementul se numeste Rolabs, atunci cand iti infasori centurile in jurul bicepsilor, urci la inaltime si te rotesti. Trebuie sa fac 10 la numar ca sa stabilesc un record. Pana acum elementele se faceau doar cu centurile, iar eu voi realiza si cu sabia inghitita. E un record mondial, pe care lumea nu l-a mai vazut”, spune acrobatul.

Moldoveanul a obisnuit sa isi socheze publicul de fiecare data. Cel mai periculos truc l-a realizat la British Got talent. Acolo a trebuit sa isi dea drumul de pe un pilon, inalt de 4 metri, cu capul in jos si sabia inghitita.

„Ma opresc la doar 2 centimetri pana la a ma lovi de podea. Asta este greu de explicat, trebuie sa vezi. Este ceva unical”,a mentionat Alex.

Pana si Simon Cowell, detinatorul francizei de talente, a ramas impresionat de Magala. 

„Cred ca este cel mai tare numar de talent din toate timpurile”, a spus Simon Cowell.

Au existat si momente pe muchie de cutit, cand tanarul s-a ranit.

„Am avut un traumatism mare. O saptamana n-am putut sa mananc, nu puteam sa inghit si nici sa beau apa. Mi-am taiat gatul”, a spus acrobatul. 

Asta nu l-a oprit insa, Magala sustine ca toate trucurile sale sunt unice in lume, iar in caz de accident, el este cel care da instructiuni medicilor despre cum sa il salveze.

Tanara care si-a redus greutatea la jumatate, cu operatie si sport: „Acum cativa ani aratam asa”

„Medicii, care sunt in studiou, nu stiu cum sa reactioneze in caz de urgenta. Eu sunt cel care le dau instructiuni despre ce sa faca, cum sa ma aseze si cum sa extraga sabia”, spune Alex.

Alex este nu doar un inghititor de sabie, ci si un acrobat aerian. Unul din elemente Alex l-a facut chiar impreuna cu reporterul ProTV, Natalia Ginga. 

Acrobatiile si inghititul sabiei ii aduc o gramada de bani, sustine moldoveanul. Din ei, si-a cumparat o casa pe malul oceanului, in America.

„Cateva showuri in Dubai si casa e gata. Da, eu mi-am cumparat casa in Florida, 11 minute de la ocean, asa cum imi place”, mentioneaza acrobatul. Alex are 32 de ani si este din Orhei. Acasa vine foarte rar, insa de fiecare data cu drag si dor. 

„Eu aici imi odihnesc sufletul. Chiar daca vrem sa plecam, sa ne realizam, oricum ne trage acasa, la prieteni. Aici e zama, bors, ador bucataria noastra”, ne spune Alex Magala. 

Cat despre viata personala, tanarul cu ochi albastri spune ca: „La moment, am prietena. In principiu, totul la mine este bine. Nu sunt insurat si nu am copii”. 

In 2014, Alex Magala a castigat concursul de talente din Rusia, Minuta Slavi. Totodata a fost invitatul special la celebrul talk show al prezentatoarei Ellen DeGeneres.

Dupa spusele acrobatului, multi oameni cred ca inghititul sabiei este un truc manipulator. „Eu deja am facut atatea trucuri cu aceasta sabie, ca multi oameni, mai ales cei din Moldova, cred ca sabia mea nu este adevarata si ca ceea ce eu fac este imposibil sa fie adevarat”. 

O idee neobisnuita pentru o cafenea din capitala. Numele tenismenului Radu Albot apare pe o prajitura. Vezi cum arata aceasta: „I-am spus ca ii promit un tort cu fiecare victorie a sa” - VIDEO

Alex a propus ca sa demonstreze tuturor ca trucurile sale sunt reale si ca el nu manipuleaza nicicum publicul sau. „Voi face asta de fata voastra, fara roentgen”. 

Chiar daca merge des in alte tari, pentru a-si prezenta lumii talentul sau, Alex mereu se trage acasa, in Moldova si revine aici ori de cate ori are ocazia. „Aici eu ma antrenez, aici sunt prietenii mei cei mai buni. De fapt, aici eu si m-am invatat sa fac acest truc cu inghititul sabiei. Cand sunt in Moldova, sufletul meu se odihneste si ma pot relaxa complet, deoarece in Los Angeles eu mereu sunt intr-un regim, mereu sunt la lucru”.

In Florida, Alex se ocupa cu Jiu Jitsu, este mereu la antrenamente, unde se pregateste pentru comeptitii. In Moldova el, de asemenea, a participat la competitii legate de acest sport, unde a ocupat locul I, in anul 2017. „In principiu, eu ma ocup cu arte martiale, pregatesc show-uri. De asemenea, ma ocup cu muzica, deoarece mereu trebuie sa pun muzica pe fonul trucurilor mele, atunci cand evoluez. De multe ori nu se permite sa pun o muzica, deoarece ea cere drept de autor”.In timpul carantinei, din neavand ce face, Alex a inceput sa studieze totul legat de muzica, iar acum isi compune singur melodii pentru spectacole. 

La volan pentru a doua oara in 28 de ani! Jennifer Lopez isi invinge temerile, a indraznit sa se urce la volanul luxosului sau Bentley - FOTO

Sabia lui tot nu este una simpla, ci este facuta dupa designul sau personal si costa in jur de 650 de dolari. „Am gasit in Hollywood un inginer robotic (eng. „robotics engineer”), care este un om genial. Sunt foarte fericit ca l-am gasit, deoarece el face costume si multe obiecte incredibile, cu efecte speciale, pentru diferite celebritati. Cand am intrat in atelierul sau, am ramas socat de tot ce am vazut acolo”. 

Pentru a efectua acest truct cu inghitirea sabiei, este nevoie de a urma cateva reguli pe care trebuie sa le respecti numaidecat. „Desigur ca trebuie sa faci asta pe stomacul gol. Totul trebuie sa fie prevazut pana la cele mai mici detalii, deoarece aceasta parte a corpului este foarte sensibila. O singura miscare incorecta si tu poti sa iti atingi inima sau un alt organ”. 

Marinela Bezer a cucerit TikTok-ul cu silueta sa impecabila! Bloggerita a bucurat cei 5 milioane de urmaritori cu videouri din vacanta sa - VIDEO

Toata viata lui este un antrenament si el nu are o frica, deoarece el gandeste altfel si face o abstractie totala de lumea reala. Cu alte cuvinte, el se deconecteaza de lumea reala si intra in lumea lui, unde frica nu exista, ci exista doar el si sabia lui. 

Participarea lui Alex la diverse show-uri si castigarea unor sume de bani majore, insa, nu l-au schimbat, ca individ sau ca personalitate. „Sunt un om obisnuit. Pe mine banii nu m-au schimbat deloc. Scopul meu este de a face un show si atat”. 

Unicul concurs la care el singur a scris o cerere pentru participare, a fost in anul 2011 la „America's Got Talent”, unde a fost aratat pe marele ecrane timp de 50 de secunde. Din acel moment, dupa spusele invitatului, viata lui este un Disneyland. „Eu sunt mereu chem peste tot, fara a depunde mult efort. Totusi, mereu eu trebuie sa fac ceva mai mult, sa fac ceva inedit”. 

In prezent, Alex se antreneaza zilnic pentru a bate un nou record Guinness. „Acesta este scopul meu, este visul meu pe care il am de mai multi ani. Totusi, eu traiesc cu visul meu. Chiar si cand ma intorc acasa, in Moldova, tot este un mic vis de al meu”. 

Eugen Doga - compozitorul a carui creatie face sufletul sa vibreze! Despre distinctii, arta si viitor: „Am la numar deja 80 de lucrari si aici cred ca ma voi opri” - VIDEO

Prin urmare, cum si a promis, Alex a demonstrat trucul sau inedit cu inghititul sabiei, care, cu siguranta, i-a uimit pe toti cei prezenti in platou, dar si pe cei care il priveau de acasa. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie