24.01.2022
Tanara care si-a redus greutatea la jumatate, cu operatie si sport: „Acum cativa ani aratam asa”

Kelsey, o tanara de 22 de ani extrem de populara pe TikTok, a dezvaluit cum a reusit sa-si schmimbe complet infatisarea dupa ce a decis sa renunte la obiceiurile nocive din viata ei. 

Kelsey avea aproape 120 kg in 2017 si suferea enorm fiindca era ignorata. Obezitatea era un blestem de care credea ca nu va scapa niciodata. Insa, in acel an si-a luat inima in dinti si a apelat la o operatie de micsorare a stomacului. 

Interventia a fost dublata de o schimbare radicala a dietei, care la inceput se baza pe alimente lichide sau moi. 

Marinela Bezer a cucerit TikTok-ul cu silueta sa impecabila! Bloggerita a bucurat cei 5 milioane de urmaritori cu videouri din vacanta sa - VIDEO

In urma cu un an si jumatate, Kelsey a intrat pentru prima data intr-o sala de sport si nu a mai putut pleca. Viata ei a cunoscut un nou sens odata ce a inceput sa lucreze la aparate.

Acum cativa ani aratam asa, acum arat asa si asta mi-a dat puterea de a experimenta cele mai bune si cele mai rele lucruri pe care le ofera acest privilegiu frumos”, a spus ea intr-un video pe TikTok.

Kelsey marturiseste ca niciodata nu i s-au intamplat atat de multe lucruri pozitive, pe care le-a pus in seama noului ei look.

„Toata lumea va afla ce nesimtita este!” Georgina, facuta praf de rude: „I-am scris lui Ronaldo: 'Ai cea mai rea femeie. Cauta-ma, iti dau detalii!'”

Sunt lucruri mici, subtile, pe care nu le vei observa, cum ar fi sa nu fii taxat pentru acea bautura suplimentara sau desert la un restaurant. Sau sa se ofere cineva sa-ti puna aer in cauciucuri, in loc sa te lase sa te chinui”, a spus tanara, care e convinsa ca nu ar fi trait astfel de „privilegii” daca avea 120 kg.

Articole din aceeasi categorie