23.01.2022
Marinela Bezer a cucerit TikTok-ul cu silueta sa impecabila! Bloggerita a bucurat cei 5 milioane de urmaritori cu videouri din vacanta sa - VIDEO

Marinela Bezer este una din cele mai cunoscute bloggerite din Republica Moldova avand pe Instagram o comunitate de peste 480 de mii de urmaritori si pe Instagram una de 5 milioane. Ii place sa calatoreasca si nu uita niciodata sa imparta cu urmaritorii sai virtuali fotografii si videouri din cadrul escapadelor sale.

Tanara a mers intr-o destinatie de vis - Bahamas, loc care a dat nastere mai multor videouri senzuale postate pe TikTok si Instagram.

Desi a publicat filmuletele cateva ore in urma, Marinela se bucura de aprecierile si sutele de mii de vizualizari, astfel ca cel mai recent video postat de ea a acumulat in doar 17 ore - 463.000 de vizualizari si peste 52.000 de aprecieri. 

Tanara, frumoasa, sexy si foarte atenta la stilul sau de viata, Marinela Bezer ne-a invitat cu ea si la un antrenament de stretching, chiar pe plaja. Ea le-a aratat urmaritorilor sai ca isi poata admira pantofii in cel mai impresionant mod, iar fanii au ramas uimiti. 

Loredana Chivu - scaldata in lux si opulenta! Cine este barbatul care ii alinta orice moft - FOTO


Bloggerita s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate mare pe Instagram si TikTok. Este logodita cu Vlad Gatcan.

Carla’s Dreams, moment de sinceritate. Cum ar reactiona solistul trupei daca ar fi santajat cu poze in care apare fara machiaj

Sursa VIDEO: TikTok

Articole din aceeasi categorie