24.01.2022
La volan pentru a doua oara in 28 de ani! Jennifer Lopez isi invinge temerile, a indraznit sa se urce la volanul luxosului sau Bentley - FOTO

Jennifer Lopez si-a luat inima in dinti si si-a scos la plimbare in L&A superbul Bentley. Diva de 52 de ani nu are o relatie prea apropiata cu sofatul.

O vedem adesea in dreapta lui Ben Affleck cand sunt in masina sau in spate cand merge cu soferul. Intr-adevar artista a mai condus o singura data, in 2019, dupa o pauza de 25 de ani! Si atunci intr-un cadru aniversar, cand a primit cadou de ziua sa de la fostul logodnic, Alex Rodriguez, un Porsche.

Bella Hadid a recunoscut ca are probleme cu alcoolul: „Obisnuiam sa iubesc atat de mult alcoolul incat nu ma puteam controla”

De data aceasta, J Lo a iesit la plimbare in L&A, dar iata cat de crispata a stat diva pe locul soferului.

In 2019, ea a marturisit ca nu a condus niciodata o masina, dupa ce a primit cadoul in valoare de 140.000 de dolari de la A-Rod.

Carla’s Dreams, moment de sinceritate. Cum ar reactiona solistul trupei daca ar fi santajat cu poze in care apare fara machiaj

Vedeta a fost surprinsa la volan in fata unei reclame la viitorul sau film, ”Marry Me”, in timp ce asistenta sa ii facea poze din strada.

Nu se stie motivul exact pentru care Jennifer nu e o amatoare a sofatului si ramane de vazut daca acest lucru este inca o piatra de hotar pe care vrea sa o treaca anul acesta, an in care si-a promis sa-si invinga temerile.

Articole din aceeasi categorie