24.01.2022
O idee neobisnuita pentru o cafenea din capitala. Numele tenismenului Radu Albot apare pe o prajitura. Vezi cum arata aceasta: „I-am spus ca ii promit un tort cu fiecare victorie a sa” - VIDEO

Chiar daca moldoveanul Radu Albot si-a incheiat parcursul de la „Australian Open”, totusi numele lui apare pe o prajitura dintr-o cafenea din capitala.

Ideea ingenioasa ii apartine co-proprietarului cafenelei Alexandru Gutu care si-a dorit ca prin acest gest sa-i ofere sustinere tenismenului.

,,Noi cu Radu avem fericirea sa ne cunoastem personal. Inca din luna decembrie cand era in drum spre cantonament ii doream succes. Am mai schimbat niste mesaje pe parcurs si i-am spus ca ii promit un tort cu fiecare victorie a sa.”, mentioneaza co-proprietarul cafenelei, Alexandru Gutu.

Canta muzica populara si este pasionat de IT! Vitalie Dani - despre hobby-uri si planuri de viitor: „Muzica populara este in sangele nostru si de ce sa n-o cantam” - VIDEO

O postare pe internet a fost suficient ca ideea sa se raspandeasca rapid in mediul online. Reactiile internautilor n-au intarziat sa apara. Alexandru Gutu este de parere ca tenismenul merita cu mult mai multe reactii si suport din partea oamenilor.

In comentariile postarii au fost si din cei care s-au apucat sa ghiceasca scorul meciului. „A fost o initiativa care a venit de la unul din internauti.”, mentioneaza co-proprietarul.

Prima prajitura care a adunat sute de aprecieri a fost cea cu victoria lui Radu avuta cateva zile inainte de infrangere. 

Tanara care si-a redus greutatea la jumatate, cu operatie si sport: „Acum cativa ani aratam asa”

Iar daca in primul desen a fost indicat punctajul avut de Radu Albot, in al doilea desen, punctele au fost inlocuite cu...inimioare. ,,In loc de puncte i-am pus inimioare”, povesteste Alexandru.

Desi prajitura nu poate fi cumparata, toate produsele folosite pentru ea sunt comestibile.,,Asta este o hartie speciala. De fapt, astea sunt elementele din viitorul tort. Nu este vorba despre un proiect comercial, este doar un gest.”

Si asta nu e tot. Imediat ce Radu va ajunge acasa, il asteapta un tort imens cu toate victoriile acestuia. 

Din Australia, Radu a tinut sa le multumeasca tuturor pentru sustinere printr-un comentariu lasat la postarea localului. 

A murit Thierry Mugler la varsta de 73 de ani

Articole din aceeasi categorie