24.10.2023
Dragostea pluteste in aer in familia lui Roman Burlaca si a Gabrielei Damir! Ce imagini au publicat cei doi pe social media - FOTO/VIDEO

Gabriela Damir este foarte activa pe retelele de socializare, de aceasta data bloggerita a publicat imagini care emana atata dragoste alaturi de sotul sau, Roman Burlaca. Vezi imaginile in articolul de mai jos.

Cu cateva zile in urma, Gabriela a publicat un filmulet video in care apare alaturi de sotul sau, mergand amandoi prin ploaie.

Gabriela si Roman au mers recent intr-o vacanta in Barcelona, iar de acolo a publicat mai multe imagini cu Roman in ipostaze amuzante. 

„Am vraji in mine”! Emilian Cretu - o noua parodie la adresa bloggeritei Tany Vander - VIDEO

Cei doi au ales sa viziteze Sagrada Familia care se traduce Sfanta Familie si este o biserica din capitala Cataloniei, Barcelona.

„Voi oamenii pe picioare uitati sa fiti fericiti”! Peste 120 de persoane cu dizabilitati din toata Moldova, Romania si Ucraina au participat la Festivalul international sportiv „Taurul de Aur” - VIDEO

Internautii au venit cu mai multe mesaje dragute in sectiunea comentarii a postarii: „Roman e tipicul barbat, tare mai “iubeste” sa faca poze”, „Sunteti adorabili”, „Tare frumosi sunteti impreuna”, „Dragii de voi”.

Premiera muzicala de la trupa Akord! Vezi cat de bine suna noua melodie, dar si ce surprize pentru fani organizeaza cei doi - VIDEO

Gabriella Damir este casatorita cu regizorul Roman Burlaca. De asemenea, aceasta este una dintre cele mai urmarite bloggerita din Moldova. Tanara are peste 125 de mii de urmaritori pe Instagram.

Ce porecla avea in trecut Igor Sirbu, dar si ce il enerveaza cel mai mult pe Eduard Malareu la colegul sau de scena - VIDEO

Articole din aceeasi categorie