24.10.2023
„Am vraji in mine”! Emilian Cretu - o noua parodie la adresa bloggeritei Tany Vander - VIDEO

Emilian Cretu continua seria de parodii la adresa influenceritei Tany Vander.

In descrierea filmuletului publicat pe contul lui de Instagram, Emilian a scris: „Am vraji in mine... P.S. #Taniaies”.

Filmuletul plin de umor publicat de Cretu pe social media a strans peste 3000 de aprecieri in mai putin de o ora, dar si comentarii din partea internautilor care au apreciat simtul umorului pe care il are Emilian.

„Mama. Am despozitie pe toata ziua. Foarte tare”, „Asteptam mai des video-uri hazlii. Plus, ne este dor de Geta”, „Lesin”, „Offf, mai Emilian”, „Mare nebun, te ador”, „Emilian, am ras cu lacrimi”, sunt cateva dintre cele peste 100 de mesaje ale abonatilor.

Britney Spears, motivul pentru care posteaza fotografii nud in mediul online: „Oamenii nu inteleg”

Emilian Cretu este unul dintre cei mai cunoscuti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Tany Vander este o influencerita din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 219 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

O altfel de premiera la Teatrul Fara Nume! Prin ce se deosebeste „Mahamaya electronic devices” de alte spectacole: „Sunt subiecte tabu” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie