24.10.2023
Ce porecla avea in trecut Igor Sirbu, dar si ce il enerveaza cel mai mult pe Eduard Malareu la colegul sau de scena - VIDEO

Fiind invitati in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, membrii trupei Akord au avut parte de un blitz interviu! Igor Sirbu si Eduard Malareu au raspuns la cateva intrebari „deocheate”.

„Raspundem la niste intrebari deocheate, fara nicio logica, in nicio oridine si asa mai departe. Deci, raspunde fiecare”, a explicat Anisoara Loghin.

La intrebarea: „Daca viata ta ar fi un film, ce titlu ar avea?”, Eduard a raspuns: „Hai ca mai poti”, iar Igor a adaugat: „Cred ca Suleyman Magnificul. Totul ca in filmele turcesti”.

Cum interpreteaza Oleg Spinu piesa „Numai iubirea” din repertoriul lui Pepe. Reactia admiratorilor: „Balsam pe suflet” - VIDEO

De asemenea, intrebati ce porecle au avut in trecut, Igor Sirbu a recunoscut: „De fapt, in trupa imi spuneau micul pentru ca eram mereu cel mai mic. Imi spuneau ruseste”.

„Sincer, nu am avut porecla. Poate uneori baietii puteau sa spuna „regele meu” sau „regele nostru”, dar asa nu”, a spus Eduard Malareu dupa care a recunoscut ca glumeste.

Despartirea momentului! Unul dintre cele mai indragite cupluri a ajuns la final, dupa un mariaj de 45 de ani

Totodata, Sirbu a mentionat ca daca ar fi o masina, atunci cu siguranta un Porsche, iar Malareu un Mercedes.

„Care a fost prima ta adresa de email?”, a fost o alta intrebare de-a Anisoarei Loghin. „Pai e clasic, e numele meu. Dar pentru ce sa le faci cu alt nume?”, a explicat Igor. „eddy.malareu”, a recunoscut Eduard.

„Provocari sunt de care vrei, absolut”, a povestit Sirbu atunci cand a fost intrebat daca o persoana de acelasi sex l-a agatat vreodata. „La mine s-a limitat doar la mesaje”, a mentionat si Malareu.

Fiind provocati sa povesteasca ce ii deranjeaza cel mai mult unul la altul cei doi au raspuns fara a ezita prea mult.

Igor Sirbu: „Nu ma deranjeaza nimic”.

Eduard Malareu: „Tu intarzii uneori”.

Articole din aceeasi categorie