24.10.2023
Premiera muzicala de la trupa Akord! Vezi cat de bine suna noua melodie, dar si ce surprize pentru fani organizeaza cei doi - VIDEO

Cu o premiera muzicala in platoul emisiunii O Seara Perfecta au fost invitati baietii din trupa Akord.

Pe 2 si 3 decembrie, baietii din trupa Akord pregatesc doua concerte la Palatul National.

Eduard Malereu a mentionat: „O sa fie doua zile, pentru ca avem ascultatori si din Soroca, Drochia si trebuie sa vina toti si sa incapem toti in sala Palatului National si nu in zadar am venit cu o noua premiera Hora de sarbatoare. Noi vrem ca spectatorii nostri sa se simta la acest spectacol ca la o sarbatoare, sa se distreze, sa danseze, sa nu stea pe scaun”.

Cum interpreteaza Oleg Spinu piesa „Numai iubirea” din repertoriul lui Pepe. Reactia admiratorilor: „Balsam pe suflet” - VIDEO

Igor Sirbu a dezvaluit: „Vom avea ceva nou in concert, dar o piesa speciala cu efecte speciale nu cred ca reusim pana in decembrie. In scena o sa fim doar noi si band-ul, deci ne-am propus foarte mult ca sa fie un concert suta la suta Akord solo, nu venim cu invitati. Simtim necesitatea si energia publicului de a asculta doar Akord”.

Insa in aceasta saptamana, sambata, 28 octombrie, trupa Akord are concert la Verona si ii asteapta pe toti fanii de acolo.

Ce porecla avea in trecut Igor Sirbu, dar si ce il enerveaza cel mai mult pe Eduard Malareu la colegul sau de scena - VIDEO

Fiind intrebati la concertul carei celebritati ar vrea sa ajunga, Igor a spus: „Aseara ma uitam chiar la turneul lui Ed Shereen care vine anul viitor la Bucuresti. Eu consider ca orice artist international care merge printr-un turneu este ceva wow”.

Iar Eduard a dezvaluit ca si-ar dori sa mearga la concertul lui Thirty Seconds to Mars pe care il asculta din adolescenta inca.

Britney Spears, motivul pentru care posteaza fotografii nud in mediul online: „Oamenii nu inteleg”

Articole din aceeasi categorie