30.01.2021
Dorin Galben - Cupidonul din acest an! „Se apropie 14 februarie, ziua indragostitilor, si de ce sa nu fac pe cineva fericiti?”

Vloggerul a venit cu initiativa de a le face cunostinta femeilor si barbatilor singuri, prin intermediul paginii lui de Instagram.

Dorin Galben a pornit pe retelele de socializare o investigatie virtuala despre tradare si inselare. Dupa ce foarte multi i-au lasat in mesaje povestile lor de dragoste care au avut un sfarsit trist din cauza infidelitatii, vloggerului i-a venit ideea sa-i ajute pe cei care isi doresc o relatie, sa cunoasca pe cineva care, la fel, este singur.

„Au trecut 6 zile si primarul Ion Ceban nu si-a cerut scuze pentru amenintari si calomnie.” Nata Albot inca asteapta ca primarul sa recunoasca public ca a gresit

Dorin spune ca periodic primeste mesaje in care este intrebat daca cunoaste fete sau baieti singuri, ce-si doresc o relatie si pentru ca se aproprie ziua indragostitilor, a decis sa joace rolul lui Cupidon. „O viata traim”, a spus el in Instastories.

Mesajele au inceput sa apara imediat, iar influencerul le publica in storyurile de pe Instagram, pastrand anonimatul celui care l-a scris si dupa cum a spus Dorin, le va face legatura doar celor interesati.

Cleopatra Stratan, in acelasi pat cu iubitul ei la bustul gol

Vloggerul Dorin Galben traieste o frumoasa poveste de dragoste cu jurnalista si antreprenoarea Violeta Scrisu, iar interviul lor #faraprotocol a batut toate recordurile in primele 24 de ore, dupa ce a fost publicat pe YouTube.

„A batut toate recordurile posibile in primele 24 de ore de la publicare” Dorin Galben - interviu „fara protocol” cu iubita lui, jurnalista si antreprenoarea Violeta Scrisu

Tu stii cu cine vei petrece 14 februarie?

Si-a pierdut colegul, dar nu si umorul! Mesaj emotionant, in memoria regretatului Alexander Shaliapin de la Ruslan Belii: „A avut multe tatuaje, multe glume grozave, multe sotii”

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie