28.12.2020
„A batut toate recordurile posibile in primele 24 de ore de la publicare” Dorin Galben - interviu „fara protocol” cu iubita lui, jurnalista si antreprenoarea Violeta Scrisu

Pe final de an, vloggerul a venit cu cel mai neasteptat si, totodata, cel mai personal interviu si asta pentru ca din el a facut parte cea care ii este partenera de viata deja de 6 ani.

Citeste si :  Trauma prin care a trecut Katy Black la prima sarcina. „Despre asta stiu doar 4 persoane”

„Interviul #faraprotocol cu Violeta Scrisu a batut toate recordurile posibile in primele 24 de ore de la publicare. Noi va multumim pentru mesaje, aprecieri si comentarii! 

Multi au asteptat ca la final de interviu s-o cer in casatorie. Chiar am vazut ca unii sunt dezamagiti ca asta nu s-a intamplat. Totusi, e ceva mult prea personal ca sa faci acest lucru in cadrul unui interviu si in fata unui public de sute de mii de oameni.”, a scris Dorin pe pagina lui de Facebook, cu referire la interviu.

Au discutat despre cariera, experienta in televiziune, afaceri, dar si despre viata personala si cand o va cere in casatorie. Vezi intregul interviu oferit de Violeta pentru Dorin, in videoul de mai jos!

Citeste si :  Alex Bodi si Daria Radionova se gandesc deja la nunta. Bianca Dragusanu e in trecut

Sursa foto/video: Facebook/Youtube

Articole din aceeasi categorie