29.01.2021
Si-a pierdut colegul, dar nu si umorul! Mesaj emotionant, in memoria regretatului Alexander Shaliapin de la Ruslan Belii: „A avut multe tatuaje, multe glume grozave, multe sotii”

Astazi, la cimitirul Troekurovsky din Moscova, a avut loc ceremonia de ramas bun cu Alexander Shaliapin, care a reunit nu doar rudele si prietenii apropiati, ci si multi colegi de breasla. Printre ei s-a numarat si comediantul Ruslan Belii, care a participat impreuna cu Shaliapin la show-ul televizat Stand Up.

Comediantul show-ului „Stand Up”, gasit fara suflare in apartament, de catre sotia sa

Actorul si celebrul comediant din show-ul rus „Stand up" Alexandr Shaliapin, a fost gasit fara suflare in noaptea de 25 ianuarie, in apartamentul sau din Moscova.

Mai tarziu, s-a dovedit ca Shaliapin s-a sinucis pe fondul depresiei prelungite si al dependentei de alcool pe termen lung: aceste informatii au fost confirmate de sotia lui Alexander, Anastasia, cea care a gasit trupul neinsufletit al artistului.

Stand la sicriul lui Shaliapin, Belii a rostit un discurs patrunzator, care aminteste de un scurt stand-up, cu ajutorul caruia a putut sa aduca cate un zambet pe fata celor prezenti, chiar si intr-un moment atat de dramatic. Imaginile discursului lui Ruslan au fost raspandite pe portalul de stiri rus, Life.

„Lui Sanya, cu siguranta, i-ar fi placut ca sunt o multime de camere TV aici. Cred ca Sanka a avut multe din toate in scurta sa viata: multe tatuaje, multe glume grozave, multe sotii. Si datorita experientei sale de viata, am avut multe povesti interesante care vor ramane inregistrate si difuzate. Era inaintea multora. Spre deosebire de un numar de actori care sunt prezenti aici si spre deosebire de comediantii care sunt astazi aici, el a prestat pe scena de la Crocus. Iti multumesc foarte mult! Ai o fiica minunata, prieteni, rude. Si esti cu noi. Multumesc lui Sanka”, a spus Ruslan.

In ultimul sau drum, Alexander Shaliapin a fost petrecut cu aplauze lungi si puternice. 

Citeste si :  Care sunt cauzele depresiei, cum o previi si cum se trateaza? Arcadie ASTRAHAN, psihoterapeut: „Episodul depresiv este o problema medicala, de sanatate, clinica”

Surse foto/video: Life, Google.com

Articole din aceeasi categorie