29.01.2021
Cleopatra Stratan, in acelasi pat cu iubitul ei la bustul gol

Edward Sanda a publicat pe retelele de socializare o fotografie, in care apare in pat alaturi de cea care ii este logodnica - Cleopatra Stratan.

Cleopatra si Edward sunt un cuplu foarte urmarit pe Instagram, care publica adesea fotografii in care apar impreuna.

De data aceasta, interpretul de peste Prut, Edward Sanda, a distribuit o poza cu iubita lui chiar din pat. Cantaretul apare la bustul gol, tinand-o in brate pe Cleo. Imaginea nu putea sa apara in public fara o descriere plina de dragoste. „Universul meu! (My Universe!)” a scris Edward sub fotografia care a acumulat aproape 15 mii de like-uri, in mai putin de 24 de ore.

Fanii artistilor au ramas incantati de cele vazute si au tinut sa le ureze lucruri frumoase in comentarii:„Ma bucur mult pentru voi. Sa aveti parte de tot ce e mai bun”, „Ce bine semanati! Va ador ca artisti si ca oameni sunteti minunati”, „Ce frumosi, cel mai perfect cuplu ever! Asa bucurie molipsitoare exprimati” - sunt doar cateva dintre mesajele primite de cuplu din partea admiratorilor.

Prima lui iubita a murit, iar acum traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Cleopatra Stratan. Prin ce a trecut Edward Sanda

Pe paginile lor de Instagram, Edward Sanda are un numar de peste 100 de mii de urmaritori, iar Cleopatra Stratan este urmarita de peste 280 de mii de oameni.

Cum arata viitoarea soacra a Cleopatrei Stratan! Edward Sanda se mandreste cu ea. „Am crezut ca ti-ai schimbat iubita.”

Cleopatra si Edward formeaza un cuplu din luna februarie a anului trecut, iar pe 6 octombrie 2020, aceasta a fost ceruta in casatorie de catre iubitul ei, raspunsul fiind unul afirmativ. Revelionul de anul acesta, cei doi l-au petrecut impreuna, la Chisinau.

Mai bine cu sau fara? Cleopatra Stratan si-a facut o schimbare de look la inceput de an! „Nu regret deloc”

Cleopatra: „Este singura poza in care o pot arata pe mama”. Cum arata sotia lui Pavel Stratan.

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie