18.07.2023
Diana Rimis si sotul sau - sedinta foto plina de tandrete! Cum s-au asortat cei doi si ce mesaj emotionant a publicat bloggerita: „Plini de iubire si compasiune” - FOTO

Bloggerita si sotul sau, Dan, mai indragostiti ca niciodata. Cei doi si-au organizat o sedinta foto prin care isi manifestau sentimentele. Vezi fotografiile in articolul de mai jos.

„In straie nationale, cu cele mai sincere emotii, plini de iubire si compasiune”, a mentionat Diana in descrierea fotografiilor postate.

Copia mamei sale! Xenia Deli nu mai ascunde chipul fiicei ei, Anastasia: „Noi ne mandrim cu tine” - FOTO

Cei doi au optat pentru tinute cu motive nationale. „Sotul/ sotia este unica persoana care se gandeste la voi toata ziua, care va cunoaste mai bine decat parintii si care mereu va fi alaturi, chiar si in cele mai grele momente. De aceea, aveti grija unii de altii, pretuiti si intretineti ceea ce aveti”, a mai adaugat bloggerita in descrierea fotografiilor.

Tatal lui Ionel Istrati are o sosie! E un faimos actor de origine italiana - FOTO

Internautii au apreciat postarea si au scris mai multe mesaje in sectiunea comentarii:  „Sunteti plini de viata, va admir!”, „Foarte frumoasa descriere, foarte adevarata! Si voi sunteti de admirat!”, „Doamne, cat de frumosi sunteti”, „Sunteti minunati”, „Woww”.

Nicolina Bucataru - schimbare de look! Cum arata bloggerita blonda, dar si cu cine au asemanat-o internautii - FOTO

Diana Rimis este o bloggerita din Republica Moldova. Pe Instagram, aceasta are o comunitate de peste 173 de mii de urmaritori. 

Un adevarat hit! Eva Timush si Rares au lansat un remake al celebrei piese „Alo, alo” de Adrian Minune: „Ati cantat atat de frumos” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie