18.07.2023
Un adevarat hit! Eva Timush si Rares au lansat un remake al celebrei piese „Alo, alo” de Adrian Minune: „Ati cantat atat de frumos” - VIDEO

Acum 16 ore, indragita interpreta din Republica Moldova, Eva Timush si artistul roman Rares si-au uimit fanii cu o noua premiera muzicala. Este vorba despre piesa „Te-am sunat”, dar si viodeclipul acesteia.

Despre lansarea piesei a anuntat atat Eva, cat si Rares, prin intermediul unor postari publicate pe social media.

„Guys, deseara se lanseaza clipul la piesa „Te-am sunat” in colaborare cu Rares”, a mentionat moldoveanca, iar mai tarziu a adaugat: „Out now”, in traducere din engleza: „Acum”.

Shakira a inceput o noua relatie cu un baschetbalist celebru. Ce spune artista despre diferenta de varsta din ei - FOTO

De asemenea, Rares a spus: „ALO DELTA FORS a iesit pe Youtube si pe platformele de streaming, mersi. Se numeste Te-am sunat, nu Alo, Alo”.

Creditele pentru versurile originale ale cantecului „Te-am sunat” merg catre Adrian Minune, iar pentru varianta prezenta au mai scris Bastien si Holy Molly. Pentru muzica, creditele merg catre Holy Molly, Bastien si Cristian Tarcea, cel din urma ocupandu-se si de productia hit-ului.

Lionel Messi, in slapi la un supermarket din Miami! Ce a scris presa internationala despre superstarul argentinian - FOTO

In mai putin de o zi, piesa a adunat peste 40 de mii de vizualizari, dar si zeci de comentarii: „Cea mai buna piesa remake de pana acum, felicitari Eva, i-ai dat piesei culoare si vibratie”, „Doamne, deci ati cantat atat de frumos. Sunteti superbi”, „Cine e de acord ca Eva e una dintre cele mai talentate cantarete la momentul actual?”, „Cel mai bun remake la o piesa romaneasca”.

Eva Timush este o interpreta de muzica pop din Republica Moldova care a devenit cunoscuta dupa participarea la show-ul „Голос Дети”.

Fiica Loredanei Groza a implinit 25 de ani. Cat de frumoasa este Elena - FOTO

Rares Maris, cunoscut cu numele de scena rares, este un cantaret si actor roman care a participat la emisiunile „Next Star” si „Vocea Romaniei” si a castigat emisiunea de pe HBO Max „One True Singer”.

Articole din aceeasi categorie