18.07.2023
Copia mamei sale! Xenia Deli nu mai ascunde chipul fiicei ei, Anastasia: „Noi ne mandrim cu tine” - FOTO

Xenia Deli este una dintre cele mai de succes modele nascute in Republica Moldova. Recent, pe pagina sa de Instagram, vedeta, a postat mai multe Insta Stories cu fiica sa care astazi isi sarbatoreste ziua de nastere.

Micuta Anastasia implineste 5 anisori, iar cu aceasta ocazie Xenia a decis sa-si surprinda fanii cu cateva imagini rare. Moldoveanca a evitat mai mereu sa posteze pe retelele de socializare imagini cu chipul fetitei, insa, de aceasta data a facut o exceptie.

Intr-una dintre imagini, Anastasia a fost surprinsa in cadrul unei sedinte foto. In fotografie aceasta zambeste si priveste in departare.

„Dragostea naostra, fericirea noastra este mare. Tu azi ai implinit 5 ani! Fie ca Dumnezeu sa te pazeasca pe tot parcursul vietii. Noi ne mandrim cu tine! Cresti fericita, dar cel mai important, sa fii un om bun. Eu si tata o sa fim mereu alaturi”, a scris Deli in descrierea fotografiei.

Lionel Messi, in slapi la un supermarket din Miami! Ce a scris presa internationala despre superstarul argentinian - FOTO

De asemenea, intr-o alta imagine, Xenia si Anastasia apar impreuna. Se pare ce sarbatorita calca pe urmele mamei sale deoarece ele seamana extrem de mult.

Xenia Deli este un model de succes din Republica Moldova. Aceasta traieste o frumoasa poveste de dragoste cu milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, iar in 2018, cei doi au devenit parintii Anastasiei.

Un adevarat hit! Eva Timush si Rares au lansat un remake al celebrei piese „Alo, alo” de Adrian Minune: „Ati cantat atat de frumos” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie