18.07.2023
Tatal lui Ionel Istrati are o sosie! E un faimos actor de origine italiana - FOTO

Recent, Ionel Istrati, a publicat pe contul sau de Instagram cateva fotografii cu parintii lui, in tinerete.

Unul dintre internauti a observat o asemanare zbitoare dintre felul in care arata pe timpuri tatal interpretului si actorul din filmul „365 de zile”, Simone Susinna.

„Salut. Tatal tau atat de tare seamana cu actorul principal din filmul 365 days. La inceput mi s-a parut ca e el. Wow, super coincidenta”, este mesajul pe care l-a primit Istrati in direct message.

„Eu nu am plans nici pentru un barbat din viata mea”! Diana Ballerini raspunde haterilor care o judeca pentru ca a dat o petrecere cu ocazia divortului - FOTO

Mai tarziu interpretul a publicat pe Instagram si un colaj in care se poate observa asemanarea dintre ei.

„Se pare ca tatal meu in tinerete a fost si prin Italia”, a mentionat cu umor Ionel Istrati in descrierea colajului, acolo unde l-a etichetat pe Simone Susinna.

Ionel Istrati s-a nascut in 1990 la Chisinau, iar doi ani mai tarziu s-a mutat cu familia in localitatea Tibuleuca, Dubasari. Tanarul a absolvit gimnaziul si scoala de muzica fiind specializat in pian si acordeon. Din 2007 pana in 2009 a studiat la Liceul de Stiinta si Tehnologie Moderna din Chisinau, iar din 2009 si-a continuat studiile in cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, la Facultatea de Afaceri si Management.

Nicolina Bucataru - schimbare de look! Cum arata bloggerita blonda, dar si cu cine au asemanat-o internautii - FOTO

Articole din aceeasi categorie