18.07.2023
Nicolina Bucataru - schimbare de look! Cum arata bloggerita blonda, dar si cu cine au asemanat-o internautii - FOTO

Bloggerita a publicat cateva poze senzationale cu un nou look. Vezi in articolul de mai jos cum arata Nicolina Bucataru blonda.

Nicolina Bucataru a facut publice cateva imagini cu un nou look. Bloggerita a optat pentru o peruca in nuanta blond si smokey eyes care ii contura perfect trasaturile fetei.

„Eu nu am plans nici pentru un barbat din viata mea”! Diana Ballerini raspunde haterilor care o judeca pentru ca a dat o petrecere cu ocazia divortului - FOTO

Dupa ce a primit mai multe mesaje prin care internautii o complimentau, bloggerita a marturisit ca nu si-ar schimba culoare parului niciodata: „Multumesc pentru cuvinte frumoase. Da, blonda cred ca ma fac in alta viata. La brunet nu renunt never ever”!

De asemenea, printre comentariile dragute pe care le-a primit, unul dintre internauti i-a lasat un mesaj unde ii spunea Nicolinei: „Nu te supara, dar semeni a trans aici, esti frumoasa”.

Nicolina a publicat mesajul baiatul intr-un InstaStory si a venit si cu un raspuns: „Mihai, oare ar trebui sa ma supere?”.

Un adevarat hit! Eva Timush si Rares au lansat un remake al celebrei piese „Alo, alo” de Adrian Minune: „Ati cantat atat de frumos” - VIDEO

De asemenea, tanara a mentionat: „Cel mai rau lucru pe care il poate face un barbat este sa umileasca o femeie - un om mult mai slab ca el, cel putin din punct de vedere fizic! Nu fiti misogini, o astfel de femeie n-ar arunca nici coada ochiului dupa voi, iar asta va frustreaza grav”!

Copia mamei sale! Xenia Deli nu mai ascunde chipul fiicei ei, Anastasia: „Noi ne mandrim cu tine” - FOTO

Nicolina Bucataru este o bloggerita din Republica Moldova. Are o comunitate de peste 80 mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta datorita relatiei pe care a avut-o acum cativa ani cu interpretul Mark Stam.

Articole din aceeasi categorie