23.06.2022
Detalii despre ultimele ore din viata lui Iurii Shatunov

Astazi a devenit cunoscuta vestea cea trista, ca solistul trupei „Laskovii Mai”, Iurii Shatunov, a murit. Cauza decesului a fost infarctul miocardic acut.

Potrivit surselor, Shatunov isi petrecea timpul impreuna cu prietenii sai. Acestia mancau raci cu bere. La un moment dat, lui Iurii i s-a facut rau. Interpretul a zis ca are dureri de inima. Artistul nu avea nici o pastila acasa, asa ca prietenii lui l-au dus la cea mai apropiata clinica.

Rapperul Potap a vorbit despre boala, din cauza careia nu mai poate evolua: „Am coborat la spectatori si am reusit sa strang 10 mii de euro” - FOTO/VIDEO

Acolo, medicii nu au putut sa-i acorde ajutorul medical corespunzator si au solicitat o ambulanta ca sa-l transporteze la un alt spital. Intre timp, inima lui Shatunov s-a oprit, insa paramedicii au reusit sa-l readuca la viata pe barbat.

Drept urmare, interpretul totusi a ajuns la spital, unde la ora 00:20 a murit.

Iurie Satunov s-a nascut in 1973. Parintii lui au divortat cand el avea trei ani, iar la 11 ani mama lui a murit. Viitoarea vedeta si-a petrecut adolescenta intr-un orfelinat, unde l-a cunoscut pe Serghei Kuznetov, conducatorul unui ansamblu de interpreti amatori si din acel moment a inceput istoria celebrului grup „Laskovii Mai”, cunoscut si pe teritoriul RM.

Articole din aceeasi categorie