07.10.2024
Am/N-am cu Oleg Spînu și Andreea Cuciuc! Cine dintre ei încă nu a avut primul sărut - VIDEO

În cadrul emsiunii Gusturile se Discută, interpreții Oleg Spînu și Andreea Cuciuc au fost provocați să joace „Am/N-am”. Vezi în articolul de mai jos ce întrebări au primit, dar și cum au răspuns la ele.

Am/N-am copiat la teste?

Atât Oleg, cât și Andreea au ridicat sus paleta cu răspunsul: „Am”.

Am/N-am chiulit de la lecții?

„Sigur că da. Cel mai des fugim de la educația fizică pentru că, ea este târziu, cam pe la ora 19 și noi deja suntem obosiți”,  a spus Andreea.

Igor Sîrbu, Nicoleta Fiodorov și Gabriel Nebunu împart aceeași catedră, la un liceu din capitală! Cum se descurcă artiștii în calitate de profesori, dar și cum se înțeleg cu elevii - VIDEO

Am/N-am mâncat de pe jos?

Oleg a recunoscut: „Eu am mâncat gumă de mestecat de pe jos. Dar mai făceam și asta că mama înainte de somn îmi spunea să las guma din gură și eu o puneam lângă pat până dimineața și când o luam ea parcă era dulce din nou”.

Andreea a adăugat: „Eu mânănc tot ce cade pe jos, mă conduc după regula de 5 secunde”.

Larisa Harea, despre criza vârstei de 40 de ani: „În ultimul timp, parcă am o mică depresie, căci...” - VIDEO

Am/N-am avut primul sărut?

Oleg a ridicat paleta cu răspunsul „N-am” și a spus: „N-am avut încă, dar sunt curios”. Iar Andreea Cuciuc a recunoscut că a avut primul sărut fără a veni cu prea multe explicații.

Am/N-am mințit vreodată părinții?

Cei doi au răspuns afirmativ. Andreea a dezvăluit și care a fost ultima minciună pe care i-a spus-o mamei: „Ieri i-am spus mamei că mai avem o lecție în plus, dar de fapt am stat afară cu prietenii. Însă pe mine mama mă înțelege și îmi spune mereu ca să mă liniștesc căci ea își dă seama când eu mint”. 

Oleg a recunoscut și el: „Trebuia să trimit niște bani la un compozitor și i-am spus că am trimis, dar nu trimisesem. Banii nu i-am cheltuit, dar nu i-am transmis compozitorului”.

Am/N-am umblat în telefonul cuiva fără permisiunea lui?

Atât Oleg, cât și Andreea au răspuns: „Am”. 

Am/N-am tras un pui de somn la ore?

Oleg a recunoscut că a adormit la unele ore care i se păreau plictisitoare, iar Andreea a spus că nu.

Nicoleta Fiodorov - coregrafa care a slăbit peste 50 de kilograme în doar 9 luni. Cum i-a reușit, dar și cât mai vrea să dea jos: „Nicio pastilă magică nu există dacă nu ții cont de...” - VIDEO

Oleg Spînu este elev la Colegiul de Muzică „Ștefan Neaga”. A fost și la școală primară de muzică. Cântă la saxofon, vioară, chitară, fluier. Cel mai mult îi place să cânte la saxofon. Mama l-a îndrumat spre muzica de mic. Nu cantă nimeni din familiei.

A participat și la Românii au talent în sezonul 13 și a luat locul 3. Împreuna cu Andra a fost la Londra și a cântat în fața a 12 mii de oameni.

Andreea Cuciuc este fiica interpretului de muzică populară de la noi, Igor Cuciuc. Studiază la Colegiul de Muzică „Ștefan Neaga”. 

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie