07.10.2024
Nicoleta Fiodorov - coregrafa care a slăbit peste 50 de kilograme în doar 9 luni. Cum i-a reușit, dar și cât mai vrea să dea jos: „Nicio pastilă magică nu există dacă nu ții cont de...” - VIDEO

Peste 50 de kilograme în minus şi nu se opreşte aici. Mai multe despre parcursul Nicoletei Fiodorov spre silueta visurilor ei, află în cadrul unui interviu marca O Seară Perfectă.

Mai întâi de toate, invitata serilor perfecte a povestit cum a ajuns să acumuleze 55 de kilograme în plus în ultimii 2 ani: „Eu am început să mă îngraș cu 2 ani în urmă, în fiecare an puneam câte 25 de kilograme. Mâncam interzis: făinoase, chipsuri, hot dog-uri. De asemenea, seara nu mă culcam până nu mâncam ceva dulce, era ca un drog. Ceva dulce nu era o felie de tort. Trebuia să fie un ecler, o bucată de tiramusu și napoleon”.

A înțeles că trebuie să se pună pe slăbit în momentul în care, în urma unui control de rutină a aflat că are tromboză. „Am simțim că nu mai pot să ridic 5 etaje. La un moment dat am început să simt dureri mari în picioare și am zis să merg la un control de rutină. Mi-au zis că am tromboză. Totodată, fiind în Crenguță de Iederă și dansând la nunți, nu mă simțeam bine. Observam că și colegii mei cumva se uitau altfel. A fost și o situație când cineva mi-a zis: „Doamna Maria încă nu te-a dat afară din ansambu?”. Am zis că eu trebuie să fac o schimbare și am făcut-o”, a menționat Nicoleta Fiodorov.

Invitata emisiunii consideră că cel mai important aspect în procesul de slăbire este regimul alimentar bine echilibrat: „Tuturor le spun că prima este alimentația. Nicio pastilă magică nu există dacă nu ții cont de alimentație. Am ținut și eu program cu suplimente alimentare, 9 luni am stat în program, am dat 50 de kilograme jos. Acum sunt 2 luni fără program și am mai slăbit încă 3. Vreau să mai dau jos 2 kilograme ca să fiu exact cum am fost în 2019. În 11 luni niciodată nu am încălcat regimul meu alimentar. Promit că nu mai revin la kilogramele care au fost”.

„Mănânc foarte gustos și sănătos. Mănânc: carne, pește, ouă, brânzeturi, legume în orice formă, înafara de cartof. Am 3 mese pe zi, dar eu dimineața mai des omit masa pentru că, nu vreau. Am și două gustări”, a adăugat coregrafa.

Deși a slăbit 53 de kilograme, Nicoleta Fiodorov susține că pielea ei nu a avut de suferit: „M-am dus la bazin intenționat cu top deschis, să mă vadă toată lumea. Nu am operații plastice pe la burtă, că am auzit și din astea. Pielea mea este foarte bine, nu este lăsată”.

SURSA FOTO: PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie