23.06.2022
Rapperul Potap a vorbit despre boala, din cauza careia nu mai poate evolua: „Am coborat la spectatori si am reusit sa strang 10 mii de euro” - FOTO/VIDEO

Rapperul ucrainean Potap a spus ca sufera de o boala, din cauza careia nu a putut participa la concertul de caritate de la Madrid. 

Artistul a publicat un video in care a aratat cat e mult i s-a schimbat fata din cauza ca i-a fost afectat un nerv. Potap a recunoscut ca, chiar daca nu a reusit sa evolueze la concert, el totusi a reusit sa stranga 10 mii de euro pentru Ucraina, doar pentru ca a coborat la public si a comunicat cu toti cei care il inconjurau. 

Brad Pitt se retrage din lumea filmului. Ce declaratii a facut actorul pentru revista GQ: „Acesta este ultimul semestru sau trimestru”

„Indiferent de faptul ca eu mi-am afectat un nerv si nu am putut sa dau 1000% din mine in calitate de interpret - eu nu m-am pierdut! Am coborat la spectatori pentru a strange bani pentru Ucraina! Pe langa donatiile digitale, oamenii au donat astazi 10.000 de euro, pe care i-am strans intr-o cutie de carton. Pentru mine asta era foarte important ca astazi, fara sa spun o vorba de pe scena, am reusit sa fac ceea ce ar trebui sa faca un artist ucrainean astazi - sa sustin oamenii nostri moral si sa le transmit toti banii castigati, pana la ultimul cent”, a scris Potap. 

Prezentatoarea TV din Rusia, Milana Tyulpanova a recunoscut ca a trecut de 7 ori prin mana medicului estetician! Vezi cum arata inaintea interventiilor: „Transformarea este incredibila..” - FOTO

In comentarii, fanii lui Potap i-au urat numai bine si o insanatosire grabnica si, de asemenea, au mentionat cat de mult s-a schimbat artistul de cand a inceput razboiul in Ucraina. 

„Pana la razboi era mereu vesel, iar acum in ochii lui e doar tristete”, „Potap, ai grija de tine”, „Insanatosire grabnica”, „Sa te insanatosesti cat mai repede si sa castigam mai repede acest razboi”, au scris internautii. 

Articole din aceeasi categorie