08.06.2021
De dus la biserica sau de postat pe Instagram? Iata care sunt cele mai religioase vedete, cu cele mai extravagante aparitii

Desi duc o viata activa, plina de muzica si distractie, unele vedete nu uita nici de Dumnezeu.

Ii urmaresti pe retelele de socializare, ii vezi la televizor, la concerte sau in cluburi, dar te-ai gandit vreodata ca au si ei Divinitati in care cred? Unele dintre urmatoarele vedete si-au declarat in nenumarate randuri iubirea fata de Dumnezeu si faptul ca de fiecare data cand au ocazia, merg la biserica, se roaga si cred in el necontenit. Mai mult decat atat, cateva dintre ele afirma ca succesul pe care il au se datoreaza fortei supreme, iar altele provin din familii extrem de credincioase si au tati care activeazat ca preoti.

Iata care sunt acestea:

Andra a spus in mai multe interviuri ca a crescut cu dragoste fata de Dumnezeu, iar de cand ii are pe David si pe Eva, le cultiva si lor valorile crestine si ii indeamna sa mearga la biserica.

Ce fel de relatie e intre Ina Terescenco si Johy Davis? „Iti inchipui, maine-poimaine noi ne maritam?” - VIDEO

Lidia Buble provine dintr-o familie cu multi copii, iar tatal lor este pastor. Putem spune ca pentru aceasta artista, cariera ei muzicala a inceput din corul bisericesc, pentru ca acolo a avut primele cantari.

Elena Gheorghe, la fel ca Lidia Buble, a crescut intr-o familie religioasa. Tatal acesteia este preot, iar spiritul ei crestinesc se vede in aparitiile pline de suflet si moralitate.

Inna a remarcat in nenumarate randuri ca succesul de care se bucura astazi se datoreaza fortelor ceresti. Artista afirma ca ea este exemplul real al faptului ca Dumnezeu exista.

Buzova s-a dat de gol: „In ianuarie 2017, noi am inteles ca suntem mai mult decat parteneri de munca.” Ce relatie are cu barbatul care o insoteste peste tot

Justin Bieber este un mare credincios. Acest lucru se remarca in mesajele postate de el pe retelele sociale, dar si prin tatuajele pe care le are: o cruce mare pe piept, un portret al Mantuitorului pe gamba stanga si mesajul „Son of God” de pe abdomen.

Selena Gomez a frecventat aceeasi biserica ca si fostul ei iubit, Justin Bieber. Nu stim care si cui a insuflat acest obicei, insa este dovada clara ca ambii cred in Divinitate.

Kanye West este inca un artist credincios. Rapperul chiar a lansat pe piata o colectie de „haine pentru mers la biserica”, pe care erau inscriptionate sloganuri precum „Holy Spirit” („Sfantul Duh”), Trust God („Ai incredere in Dumnezeu”) si „Jesus walks („Iisus umbla”).

Dragostea ramane! Iata cateva cupluri de vedete de la Hollywood care au dat a doua sansa relatiei

Sursa foto: Google

Articole din aceeasi categorie