08.06.2021
Buzova s-a dat de gol: „In ianuarie 2017, noi am inteles ca suntem mai mult decat parteneri de munca.” Ce relatie are cu barbatul care o insoteste peste tot

Olga Buzova a recunoscut ca are o relatie mai speciala cu managerul ei.

Dupa despartirea de DAVA, Buzova nu a mai aparut alaturi de un alt barbat, dar cu toate acestea, zvonurile potrivit carora relatia lor a fost doar o campanie de promovare nu au incetat, ci din contra. Apropierea pe care vedeta o manifesta de PR Managerul ei, Anton Bogoslavskii, le da fanilor de gandit. 

Olga Buzova - relatie cu PR managerul ei? DAVA va exploda de gelozie cand va vedea acest sarut

Pe langa faptul ca cei doi sunt peste tot impreuna, el insotind-o in toate proiectele, Anton si Olga sunt foarte buni prieteni, iar la aniversarea lui din aprilie, acestia s-au comportat de parca ar fi format un cuplu.

Recent, Buzova a scris pe contul ei de Instagram o postare dedicata managerului ei, care si-a publicat propria carte. Artista spune ca tocmai in 2017 a inteles ca pe ei ii leaga ceva mai mult decat munca, dar nu a specificat daca este vorba de o relatie amoroasa sau una pur prieteneasca, ceea ce lasa loc de interpretari.

„Этот город очень много значит для меня. Вы это знаете....Но, не только для меня.
Именно тут, в январе 2017, мы с @anton_bo поняли, что мы больше чем «работа».
Мне кажется, мне пора не только выходить на сцену МХАТа, но и начать писать новую книгу...Если бы Вы только знали, через что я ( мы @anton_bo @aram_archer ) прошли....
Но это все уже не важно!!!!! Живу исключительно настоящем, строю планы на будушее и благодарна прошлому за опыт.
Поздравляю моего Бо с первой книгой. Горжусь.
Жизнь - одна. Кайфуйте”, este mesajul scris de interpreta pe Instagram.

Intre timp, DAVA, cu care Olga a format un cuplu pana in februarie anul acesta, se bucura de un succes rasunator dupa despartire. Artistul este mai nou si prezentatorul proiectului „DOM 2”, de unde Buzova si-a anuntat recent plecarea.

„Olga este foarte muncitoare, este minunata. Totul va fi bine la ea. Am renuntat la situatia noastra in februarie. Da, noi nu ne-am potrivit, se intampla. Cand iubesti, uneori trebuie sa renunti la o persoana, in numele dragostei. Nu sunt intr-o relatie noua acum. Cred ca atunci cand ai iubit profund, este imposibil sa treci imediat intr-o noua relatie. Inca nu sunt pregatit pentru asta",a declarat David Manukyan atunci cand a fost intrebat daca intre el si fosta sa iubita exista rivalitate.

Dava pentru prima data a dezvaluit motivul despartirii de Olga Buzova! Afla care este acesta

Mici, dar ai lor: Olga Buzova si alte staruri care au sani mici si frumosi

Sursa foto: Instagram Ольга Бузова

Articole din aceeasi categorie