08.06.2021
Ce fel de relatie e intre Ina Terescenco si Johy Davis? „Iti inchipui, maine-poimaine noi ne maritam?” - VIDEO

Desi se cunosc de doar cateva luni, Johy Davis si Ina Terescenco au reusit sa lege deja o prietenie adevarata. Iar azi, au mers sa faca poze intr-un lan de maci rosii ca para focului.

Citeste si :  Adio, Iurie Sadovnic! Artistul a lasat un bilet de adio inainte de a-si pune capat zilelor. Vezi care este ultimul mesaj - VIDEO 

Vara a venit, iar campiile cu maci sunt deja inflorite. Acest minunat peisaj i-a facut pe Johy Davis si Ina Terescenco sa iasa din casa pentru o sedinta foto.

„Dupa pandemie si dupa tot ce s-a petrecut in tara asta, uite am venit intr-un lan plin de flori de mac, e extraordinar, prima data vad in viata.”, spune Johy.

Ina Terescenco si Johy Davis petrec foarte mult timp impreuna si sunt foarte apropiati. „Ne-am cunoscut in mediul online, pe Instagram. Sufletul ca om, pozitia ei ca om, sufleteasca, ma simt foarte bine.”, spune Johy, despre Ina.

La randul sau, si vloggerita a spus: „Pe noi ne leaga pestele, noi iubim pestii, mai ales cel maruntel, prajit pe tigaie. Noi sufleteste ne impacam, ne intelegem din priviri, foarte bine ma simt alaturi de Johy. Eu niciodata nu m-am gandit ca o sa prietenesc cu un baiat, ca o sa ma impac foarte bine si o sa ii spun multe secrete. Eu cred cate secrete stie el, trebuie sa il ucid, ca el sa nu spuna la nimeni. Vorbeam cu dansul: Iti inchipui, maine-poimaine noi ne maritam?”

Priveste reportajul in intregime si afla mai multe despre prietenia celor doi.

Citeste si :  Bine ai revenit, Olga Tapordei! Afla cum a petrecut cele 50 de zile pe Everest cea mai curajoasa femeie din Moldova si ce emotii i-a daruit muntele - VIDEO 

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie