08.06.2021
Dragostea ramane! Iata cateva cupluri de vedete de la Hollywood care au dat a doua sansa relatiei

Despartirile si divorturile nu sunt intotdeauna ultimul capitol din povestea de dragoste a cuiva. Uneori se intampla doar sa le reaminteasca celor doi ceea ce simt cu adevarat unul pentru celalalt, chiar daca dureaza 2 decenii pentru a ajunge la aceasta realizare.

Jennifer Lopez si Ben Affleck

Jennifer si Ben au inceput sa se intalneasca pentru prima data in iulie 2002 si s-au logodit pana la sfarsitul acelui an. Dar au anulat logodna si au fost despartiti pana in ianuarie 2004. 

Citeste si :  Femeile arata mai batrane decat barbatii? Iata factorii care determina acest lucru si cum poti preveni imbatranirea prematura 

Justin Timberlake si Jessica Biel

Povestea de dragoste a lui Justin si Jessica a inceput in 2007, cand au inceput sa se intalneasca. In martie 2011, cuplul s-a despartit, dar au ramas prieteni. In timp ce erau despartiti, intr-un interviu, Justin a dezvaluit cat de mult inseamna Jessica pentru el: „Este cea mai semnificativa persoana din viata mea. In cei 30 de ani ai mei, ea este cea mai speciala persoana. ”

La cateva luni dupa despartirea lor, cuplul s-a impacat din nou si s-a casatorit in 2012. De atunci, Justin si Jessica au trait fericiti si au doi copii impreuna.

Justin Bieber si Hailey Baldwin

Justin si Hailey erau prieteni cu mult inainte de a incepe sa se intalneasca. Au fost impreuna ca un cuplu din decembrie 2015 pana in ianuarie 2016 si s-au despartit urat. S-au regasit in 2018, s-au impacat si sunt acum fericiti.

Citeste si :  Emily Ratajkowski - intr-un costum de baie provocator cu bebelusul in brate! Modelul a postat cateva fotografii din vacanta si a fost criticata ca fiind mama rea: „Nu-mi vine sa cred ca iti tii copilul asa doar pentru a-ti arata corpul” 

Gigi Hadid si Zayn Malik

Zayn si Gigi erau intr-o relatie interioara din 2015. S-au despartit de mai multe ori, dar nu si-au pierdut niciodata respectul unul pentru celalalt. Cu toate acestea, cuplul a ramas impreuna.

Citeste si :  Helen Mirren, trendy si la 75 de ani! A purtat un costum roz si pantofi verzi cu toc pentru a promova filmul „Fast & Furious 9”. Vezi cat de bine arata actrita 

Courteney Cox si Johnny Mcdaid

Perechea s-au intalnit datorita prietenului lor comun, Ed Sheeran, in 2013. Au inceput sa se intalneasca imediat si s-au logodit in 2014. Dupa un an, Courtney si Johnny s-au despartit si au ramas despartiti un an. Si-au reaprins dragostea si sunt intr-o relatie fericita de atunci. Intr-un interviu, Courtney a dezvaluit ca, dupa despartire, relatia lor a devenit si mai puternica.

Dar tu ai dat vreodata o a doua sansa cuiva pe care l-ai iubit?

Citeste si :  Adevarul e amar! Iata cateva vedete care au marturisit sincer ca si-au inselat persoana iubita. Vezi care sunt acestea 
Articole din aceeasi categorie