03.04.2021
Dan Balan si Tina Karol - din nou impreuna! „Dracula is back!” Imaginea la care fanii s-au topit a acumulat zeci de mii de like-uri

Au inceput filmarile pentru concursul Vocea Ucrainei, unde admiratorii ii pot vedea din nou alaturi pe Dan Balan si Tina Karol.

Cu siguranta, Dan Balan si Tina Karol formeaza unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul din Ucraina, Rusia si Moldova. Faptul ca cei doi nu si-au confirmat niciodata relatia amoroasa, dar nici nu au infirmat ca exista mai mult decat prietenie intre ei, ii face pe fani sa analizeze minutios fiecare aparitie publica a celor doi, iar momentele in care sunt surprinsi impreuna, devin foarte mediatizate.

De curand au inceput filmarile pentru un nou sezon Vocea Ucrainei, acolo unde Dan si Tina se numara printre antrenori. Chipesul artist originar din Moldova a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie alaturi de colega lui, de care fanii au ramas, pur si simplu, incantati. Acestia au remarcat si privirea patrunzatoare pe care Tina o are atintita asupra lui Dan, dar si faptul ca le sta foarte bine impreuna. „Dracula is back!” - a adaugat Balan la postarea care a acumulat aproape 50 de mii de aprecieri in mai putin de o zi.

Acum - o bomba sexy de care este indragostit Dan Balan, inainte - o femeie cu forme mai voluptuoase! Cum arata Tina Karol la apogeul greutatii sale

„Numai Dan poate sa apara atat de neasteptat. Cei mai buni!”, „Cat de bine aratati voi cu Tina”, „Fetelor, trebuie sa ne tinem in maini” sau „Prea frumosi”, sunt doar cateva dintre numeroasele comentarii pe care le-au lasat urmaritorii de pe pagina de Instagram al lui Dan.

Multi dintre admiratorii celor doi asteapta cu nerabdare noul sezon al acestui proiect, doar pentru a se delecta din nou cu cadrele in care apar Tina si Dan, in ipostaze savuroase.

Mama lui Dan Balan uimeste prin felul ei impresionant de a arata. Cele mai sexy lookuri ale artistei. A umbrit-o chiar si pe Tina Karol

Cat costa studiile fiului Tinei Karol la Londra. Este o suma colosala

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie