18.03.2021
Acum - o bomba sexy de care este indragostit Dan Balan, inainte - o femeie cu forme mai voluptuoase! Cum arata Tina Karol la apogeul greutatii sale

Faimoasa cantareata ucraineana Tina Karol straluceste pe scena deja de 15 ani si, pe intreaga perioada a carierei, si-a schimbat in mod repetat felul in care a aratat. Se pare, totusi, ca mai frumoasa decat acum nu a mai fost.

Acum este una dintre putinele artiste care se pot lauda cu studii muzicale si se bucura de o faima deosebita, nu doar datorita talentului si muncii, ci si a frumusetii sale. 

De indata ce videoclipul de debut al Tinei pentru piesa „Выше облаков” a fost publicat, aproape toata lumea a inceput sa vorbeasca despre ea. Cantareata a atins apogeul carierei sale cand Evgenii Ogir a devenit producatorul ei. Mai tarziu, acesta i-a devenit sot si tatal copilului ei - Veniamin.

Trebuie remarcat faptul ca nasterea copilului nu a impiedicat-o pe interpreta sa isi continue cariera. Din contra, i-a schimbat atitudinea:„Am devenit o cantareata mult mai profunda. Simt mai multe decat inainte. In general, cred ca nasterea unui copil este cel mai important lucru in viata unei femei. Acesta nu este in niciun caz un obstacol in cariera ta. Este o prostie ”, a spunea artista acum ceva timp.

Mai mult, Tina Karol mergea in turnee si sustinea concerte chiar si in timpul sarcinii, cand a atins si apogeul kilogramelor sale. Desi acum multi ii invidiaza silueta, indragita artista nu a aratat mereu la fel de supla.

Tina nu ascunde ca se numara printre persoanele predispuse la obezitate si adauga rapid kilograme in plus, ceea ce o face sa isi monitorizeze alimentatia si face sport din greu. Principalul element tabu din dieta Tinei sunt glucidele.

Fara indoiala, corpul bine definit al vedetei a fost unul dintre motivele pentru care Dan Balan a fost atras de ea. Fanii Tinei il consider pe interpretul moldovean primul barbat pe care ucraineanca l-a acceptat in viata ei dupa moartea lui Evghenii Ogir. Deocamdata, nici Tina si nici Dan nu au comentat zvonurile despre relatia lor amoroasa, insa intr-un show televizat la care Tina a participat recent, aceasta a recunoscut ca inima ei este deja ocupata de un barbat.

 

Articole din aceeasi categorie