01.04.2021
Cat costa studiile fiului Tinei Karol la Londra. Este o suma colosala

Singurul fiu al Tinei, Karol Veniamin, studiaza de la varsta de 8 ani la o scoala prestigioasa din Marea Britanie.

Tina Karol a devenit mama in 2008. Tot in acel an s-a casatorit cu producatorul ei, Eugeny Ogir, si l-a nascut pe fiul lor Veniamin. Baiatul avea 5 ani cand tatal sau a murit de cancer. Cand Veniamin avea 8 ani, Tina a decis sa-si trimita fiul la studii la Londra. Cantareata a spus in repetate randuri ca nu i-a fost usor sa ia aceasta decizie, insa dorinta de a-i oferi fiului ei o educatie buna a fost prea mare.

La Londra, Veniamin invata la prestigioasa scoala Repton Preparatory School. Institutia de invatamant este situata in cladirea unei elegante mosii din 1761, in satul Formark, Derbyshire.

Acum - o bomba sexy de care este indragostit Dan Balan, inainte - o femeie cu forme mai voluptuoase! Cum arata Tina Karol la apogeul greutatii sale

Institutia in care invata fiul Tinei Karol

Aici exista o abordare specifica pentru fiecare elev si ii ajuta sa-si descopere talentele ascunse. In plus, pe langa programul obisnuit de studii, elevii scolii sunt implicati in diferite activitati precum pictura, dansul, lectii de muzica. Costul unui an universitar la o asemenea scoala costa aproximativ 1 milion de grivne (aproximativ 648800 de lei moldovenesti), potrivit KYIV.LIVE. Suma respectiva include si cazarea studentilor in camin. Cu toate acestea, Tina Karol a decis ca fiul ei nu va locui intr-un hostel, ci intr-o familie ucraineana.

Veniamin este un elev sarguincios, cu rezultate foarte bune. Mai mult, tanarul se dedica si muzicii - canta la pian si la tobe.

Nu orice bunica ar dansa asa! Pugacheva, cu confetti si ploita in cap, s-a distrat in rand cu copiii. Petrecerea cu fast organizata pentru fiica Kristinei Orbakaite, alaturi de copiii lui Sor, ai lui Kirkorov si ai altor vedete

Articole din aceeasi categorie